kayıt olmam gereklimi

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
siyarcansiz

kayıt olmam gereklimi

Mesaj gönderen siyarcansiz » 12 Ağu 2014, 10:40

arkadaşlar ben 8 dönemide tamamladım
normal kredim 244 yani orda sorun yok fakat alan kredim 88

ek sınavlara girip alan kredimi tamamlarım diyorum fakat bir ihtimal tamamlayamama ihtimalide var sonuçta

yani bildigim kadarıyla yeni dönem kayıtları sınavdan önce olması lazım

ben şimdi kayıt yaptırmalımıyım yoksa mezun olamazsam kayıt hakkı tekrar verilcekmi

emrahk
Onursal Üye

Re: kayıt olmam gereklimi

Mesaj gönderen emrahk » 14 Ağu 2014, 13:54

Anladığım kadarıyla mesleki açık lise öğrencisisin. Alan kredin düşük olduğuna göre meslek derslerini tamamlamadın henüz? Doğru mu? Öyleyse zaten ek sınavla falan mezun olamazsın. İlla ki tüm meslek derslerini tamamlaman, stajını yapman şart...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

siyarcansiz

Re: kayıt olmam gereklimi

Mesaj gönderen siyarcansiz » 15 Ağu 2014, 07:26

emrahk yazdı:Anladığım kadarıyla mesleki açık lise öğrencisisin. Alan kredin düşük olduğuna göre meslek derslerini tamamlamadın henüz? Doğru mu? Öyleyse zaten ek sınavla falan mezun olamazsın. İlla ki tüm meslek derslerini tamamlaman, stajını yapman şart...
8 dönemi tamamladım stajımıda yaptım fakat web tasarım dersimi örgündeyken verememiştim ve 1 ders daha var sanırım.

Yani meslek derslerinden ek sınava giremiyormuyuz?
Yüz yüze eğitimmi almam gerekli

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön