Üniversite kayıt

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
Veli1903
Acemi
Mesajlar: 69
Kayıt: 20 Mar 2014, 07:14

Üniversite kayıt

Mesaj gönderen Veli1903 » 18 Ağu 2014, 08:00

arkadaşlar ben ek sınavla mezun olacağım bildiğiniz gibi 1-5 eylülde üniversite kayıtları var ben şimdi kayıt yaptırmaya giderken götüreceğim belgelere baktım Lise Diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi aslı istiyorlar benim diploma yok fakat ösym sayfasında mezun olmadığım halde mezun tarihi verilmiş o belgeyi çıkartıp götürsem kaydım olur mu? ve birde üniversite başlama tarihi 15 eylülmüş ben mezun olmadanda normal öğrenci gibi derslere girebilirmiyim tabi bu sırada acıklise sınavlarıyla uğraşıyor olacağım bu çıkma belgesini ne zamana kadar beklerler bu konular hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler



Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor
Mesajlar: 385
Kayıt: 09 Ağu 2013, 07:01

Re: Üniversite kayıt

Mesaj gönderen cemil.ksa » 18 Ağu 2014, 15:00

Seni aydınlatacak bilgi henüz Aöl tarafından açıklanmadı. Diğer ihtimalleri de onlarca kez forumda tartıştık. ÖSYM'nin sitesinde yazan mezun tarihi ile kayıt olabileceğini zannetmiyorum. Çünkü biz Aöl öğrencisiyiz, yani sorumluluğumuz ÖSYM de değil Aöl de.Diploma yerine geçecek olan belgeyi de yine Aöl den almamız gerekir kanımca.

3. dönem sınavlarından sonra Aöl öğrencilerinin üniversite kaydı konusuna netlik gelecektir. Öğrencilerin tedirginliklerinden haberdarlar zaten. Aöl'den de Maöl'den de konuyla ilgili duyuru gelmişti. Şuan tek yapabileceğimiz beklemek. 3.dönem sınavlarından sonra her şey netleşecektir.

Cevapla

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön