3.dönem sınavı hakkında bir sorum vardı da
3.dönem sınavı hakkında bir sorum vardı da
3.dönem sınavlarına 17 yaşını doldurmuşlar giriyormuş peki ben 17 doldurmadım maalesef.s kayıt yenileme yapmayacakmıyım bu dönem? teşekkürler.
Re: 3.dönem sınavı hakkında bir sorum vardı da
yapamazsın 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bu yılki ağustos sınavına gireceklerin doğum tarihleri 22 ağustos 1997 veya daha öncesi olması gerekiyor.T.Misaki yazdı:3.dönem sınavlarına 17 yaşını doldurmuşlar giriyormuş peki ben 17 doldurmadım maalesef.s kayıt yenileme yapmayacakmıyım bu dönem? teşekkürler.

Tamam o zaman benim asıl sorum zararı olur muydu cevap için teşekkürler. 

Arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisin aklıma takılan birşey varda?
Teşekkürler..
Şimdi burada toplam dönemim 5 ben örgünden gelip kaydoldum benim sorumda şu ben burda aölde okuduğu döneme mi bakmalıyım mezuniyet şartı 8 dönem ya hani yoksa toplam döneme mi bakmalıyım ve toplam dönem 4 dü 5 oldu 6 olması gerekiyordu artmadı? birde toplam dönemse toplam dönem 8 olunca ek sınavlara katılabilirmiyim?Teşekkürler..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
toplam döneme bakcaksın ve 8. dönem şart ek sınav için olunca girersin 

6 dönem daha okuman gerekiyor yani mezuniyetine 2 yıl fersah görünüyor.T.Misaki yazdı:Arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisin aklıma takılan birşey varda?Şimdi burada toplam dönemim 5 ben örgünden gelip kaydoldum benim sorumda şu ben burda aölde okuduğu döneme mi bakmalıyım mezuniyet şartı 8 dönem ya hani yoksa toplam döneme mi bakmalıyım ve toplam dönem 4 dü 5 oldu 6 olması gerekiyordu artmadı? birde toplam dönemse toplam dönem 8 olunca ek sınavlara katılabilirmiyim?
Teşekkürler..
blueberry toplam dönem demiş çıbık da aölde okuduğu dönem demiş
bu arada blueberry imzan geçen dönemde girdiğim sınavı anlatıyor.

onun dediği olamaz çünkü örgünde okunan dönemlerde sayılıyor öyle olsa liseden geçiş yapanlar kredi alsalar bile dönem yüzünden mezuniyetleri uzardıT.Misaki yazdı:blueberry toplam dönem demiş çıbık da aölde okuduğu dönem demiş![]()

imza

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Blueberry nin dediği doğru. Önemli olan toplam dönemdir.

Tamam teşekkürler arkadaşlar.

arkadaşlar bu arada toplam dönem 5 olması gerekiyormuş zaten ben yanlış zannetmişim.T.Misaki yazdı:Arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisin aklıma takılan birşey varda?Şimdi burada toplam dönemim 5 ben örgünden gelip kaydoldum benim sorumda şu ben burda aölde okuduğu döneme mi bakmalıyım mezuniyet şartı 8 dönem ya hani yoksa toplam döneme mi bakmalıyım ve toplam dönem 4 dü 5 oldu 6 olması gerekiyordu artmadı? birde toplam dönemse toplam dönem 8 olunca ek sınavlara katılabilirmiyim?
Teşekkürler..