Üniversite kayıt ön kaydım yokmuş
Üniversite kayıt ön kaydım yokmuş
Arkadaşlar merhabe .Bugün e devletten kayıt olabileceğim fakat kurallar gereği kaydımı üniversitemde yapmam gerektiği mesajını aldım.Kaydım 1 Eylülde öğrenci işlerine mesaj attım yani nasıl olucak diploma yok.Ve belge teslim süresi 19 eylül ve sınav 22 eylülde acıklanıcak .Gercekten erken acıklanma ihtimali var mı ? Nasıl kayıt olucaz üniversiteye
- yeşil gözlü
- Uzman
Re: Üniversite kayıt ön kaydım yokmuş
bu dediklerinize nereden bakıyorsunuz bu sistem nedir

Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
betl38 yazdı:Arkadaşlar merhabe .Bugün e devletten kayıt olabileceğim fakat kurallar gereği kaydımı üniversitemde yapmam gerektiği mesajını aldım.Kaydım 1 Eylülde öğrenci işlerine mesaj attım yani nasıl olucak diploma yok.Ve belge teslim süresi 19 eylül ve sınav 22 eylülde acıklanıcak .Gercekten erken acıklanma ihtimali var mı ? Nasıl kayıt olucaz üniversiteye
Aslında bende aynı durumdayım üni. kazandım fakat muhtemelen diğer ek sınavlar dan sonra mezun olacağım.Geçen yıllar da kimse mağdur edilmemiş muhtemelen bunda da kimse mağdur olmayacak.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Ben süleyman demirel makine mühendisliğini kazandım.Normalde internetten e devlet üzerinden kayıt olabiliyosun ama mesaj geldi bugün ünv yapmanız gerekir diye bende bugün öğrenci işlerine mesaj attım ne olacak bilmiyorum .