3 dönem ve üniversite kayıt

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
betl38
Çırak

3 dönem ve üniversite kayıt

Mesaj gönderen betl38 » 25 Ağu 2014, 15:16

Arkadaşlar bugün kendi üniversitemi aradım bana dediler ki durumun belli eden bir kağıt getir dediler halk eğitimi aradım biz bi şey bilmiyoruz dediler bi başka halk eğitim 3.dönem sınavları erken acıklanacak ve yöktende yazı buün yarın cıkar dediler benim gibi olan var mı arkadaşlar ne yapıcaz biz 1inde kaydım var ama benm belli bile değil hadi internetten kayıt oldum diyelim en gec belgeler 19unda teslim edicek siz ne yapıcaksınız arkadaslar

can91
Yardımcı Asistan

Re: 3 dönem ve üniversite kayıt

Mesaj gönderen can91 » 25 Ağu 2014, 15:33

betl38 yazdı:Arkadaşlar bugün kendi üniversitemi aradım bana dediler ki durumun belli eden bir kağıt getir dediler halk eğitimi aradım biz bi şey bilmiyoruz dediler bi başka halk eğitim 3.dönem sınavları erken acıklanacak ve yöktende yazı buün yarın cıkar dediler benim gibi olan var mı arkadaşlar ne yapıcaz biz 1inde kaydım var ama benm belli bile değil hadi internetten kayıt oldum diyelim en gec belgeler 19unda teslim edicek siz ne yapıcaksınız arkadaslar
YÖK'ten gelen açıklamaya göre 3 dönem ve ek sınavla mezun olucaklar için 7 kasıma kadar süre verildi fazla dert etme
29.09.2014
MEZUN

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön