3 dönem ve üniversite kayıt
3 dönem ve üniversite kayıt
Arkadaşlar bugün kendi üniversitemi aradım bana dediler ki durumun belli eden bir kağıt getir dediler halk eğitimi aradım biz bi şey bilmiyoruz dediler bi başka halk eğitim 3.dönem sınavları erken acıklanacak ve yöktende yazı buün yarın cıkar dediler benim gibi olan var mı arkadaşlar ne yapıcaz biz 1inde kaydım var ama benm belli bile değil hadi internetten kayıt oldum diyelim en gec belgeler 19unda teslim edicek siz ne yapıcaksınız arkadaslar
Re: 3 dönem ve üniversite kayıt
YÖK'ten gelen açıklamaya göre 3 dönem ve ek sınavla mezun olucaklar için 7 kasıma kadar süre verildi fazla dert etmebetl38 yazdı:Arkadaşlar bugün kendi üniversitemi aradım bana dediler ki durumun belli eden bir kağıt getir dediler halk eğitimi aradım biz bi şey bilmiyoruz dediler bi başka halk eğitim 3.dönem sınavları erken acıklanacak ve yöktende yazı buün yarın cıkar dediler benim gibi olan var mı arkadaşlar ne yapıcaz biz 1inde kaydım var ama benm belli bile değil hadi internetten kayıt oldum diyelim en gec belgeler 19unda teslim edicek siz ne yapıcaksınız arkadaslar
29.09.2014
MEZUN
MEZUN