ACİL ÜNV KAYDI YENİ ACIKLAMA BAKIN
ACİL ÜNV KAYDI YENİ ACIKLAMA BAKIN
gencler acık lisenin sitesine bir girin 3.dönem mezunlarıyla ilgili acıklama var girince halk eğitimden durumumuzu belli eden bi yazı var onu indirin sanırım kayda o yazıyı götürücez baktıktan sonra geri dönün bana
Re: ACİL ÜNV KAYDI YENİ ACIKLAMA BAKIN
Üniversiteyi kazanmış ancak kayıt için “ilgili makama” hitaben mezun olabilir yazını kabul edecek üniversitelere verilmek üzere halk eğitimi merkezi müdürlüklerinden alınabilecek yazı
AOL'ler halk eğitimden alıyor meslek liselilerdemi halk eğitimden alacak acap ?
AOL'ler halk eğitimden alıyor meslek liselilerdemi halk eğitimden alacak acap ?
biz bununla halk eğitime mi gidecez ben anlamadım
bu yazıyı halk eğitimden alacaksın ve onla üni kayıt olmaya gideceksinoglcn1 yazdı:biz bununla halk eğitime mi gidecez ben anlamadım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ben konustum diplomanı al gel dediler acelesi yokmuş 

peki illa normal kaydımızı yaptıkları halk eğitimden mi almamız lazım başka bi ilden alsak olmaz mı acaba ? bide o belgeyle normal kayıt günü gidip normal kaydımızı yaptırabiliyoruz şimdi demi
iremz yazdı:peki illa normal kaydımızı yaptıkları halk eğitimden mi almamız lazım başka bi ilden alsak olmaz mı acaba ? bide o belgeyle normal kayıt günü gidip normal kaydımızı yaptırabiliyoruz şimdi demi
kaydın hangi halk eğitimdeyse ordan alcaksın kaydını başka bir şehre almadığın sürece farklı yerden alamssın

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.