http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2014/m ... azisi.docx
iremz yazdı:ya ben şimdi bu belgeyi halk eğitimden ne diyip alıcam mesela ben 2 eylülde kayda gidicem bu belgeyle o gün kaydolup üniversitenin açıldığı gün gidebilecek miyim?
2. dönem mezunları dahil diploma ücretleri kalktı bu belge içinde bir ücrete gerek yokiremz yazdı:peki bu belge için ücreti yatırırken diploma için yine ücret yatırıcak mıyız
YÖK 7 Kasım'a kadar yaptırabilmelerine karar verilmiştir diyor. Buradaki karar verilmiştir. Ben kafanıza göre işlem yapamazsınız anlamı çıkartıyorum.qwer50 yazdı:ben belkeyi halk eğtimden aldım. Memur üniversite bunla kaydını yapmak zorunda değil. kesin kabul eder diye bişey yok dedi bana.
moral yine 0
cemil.ksa yazdı:Lütfen artık tedirgin olmayı bırakalım. Bu belgeyi yazan, hazırlayan kurum MEB'e bağlı olan Aöl müdürlüğü. Nasıl bir üniversite bu yazıyı kabul etmeyecek de kaydımızı yapmayacak. Eğer durumumuzu net bir şekilde ifade edersek, elimizdeki belgeyle kayıtlarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Tutun ki kayıt olamadık. Ne yapalım 1-2 hafta geç başlarız derslere. Dünyanın sonu değil ki. Sınava hazırlanırken ki dönemde, "Bir ay geç olsun da genede kaydım olsun", diye eminim sizde benim kadar düşünmüşsünüzdür. Yani büyütmeyin, o kadar üzmeyin kendinizi.
Ama tedirgin olmak, hüzünlenmek hoşunuza gidiyorsa 2 haftalık ders kaçırmayı kafaya takın ve moralinizi bozun.