ygs- lys için kaynak önerisi
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ygs- lys için kaynak önerisi
Arkadaşlar ben ünv sınavına evde hazırlanıyorum tm üzerinden gircem bana kaynak önerisi olan varsa söylerse cok mutlu olcam 

Re: ygs- lys için kaynak önerisi
Bende takipteyim dershaneye gidiyorum gerçi ama yine de kaynak lazım.Fem'in simetlerileri çok iyi.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hangi dershaneye gidiyosun acaba bnde uğura mı yazılsam diye düşnüyorm son dakkada karar verdm..tayfun29 yazdı:Bende takipteyim dershaneye gidiyorum gerçi ama yine de kaynak lazım.Fem'in simetlerileri çok iyi.
aklıma şey takıldı dershanenin verdiği kaynaklar bir yana artı kaynak gerekirmi
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hangisi en iyisi ?can91 yazdı:Korfez fem sınav ve final yayınları var
İçlerinden en iyileri korfezle fem yayınları işine yarar bence bEn körfez dershanesinin yayınlarını kullanarak üniversiteli oldum
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
Bu ülkede bu işi en iyi cemaat yayınları yapıyor. Fem yayınlarıyla çalış bol bol soru çöz, hazırlanan tüm açık liselilere başarılar.
Fem dershanesine gidiyorum.14 tane kitap verdiler ama şöyle matematikte geo. vs. derslerde bilgisi olmayıp sıfırdan başlayanlar bu kaynaktan bişey anlamaz bilen adama anlatıyorlar gibi.Bunların haricinde soru bankası almayı düşünüyorum yani bunların verdiği kitaplar yetmeyecek.Fem dışında kaynak almayı düşünmüyorum final olabilir.Hayatmı'OdaNe yazdı:hangi dershaneye gidiyosun acaba bnde uğura mı yazılsam diye düşnüyorm son dakkada karar verdm..tayfun29 yazdı:Bende takipteyim dershaneye gidiyorum gerçi ama yine de kaynak lazım.Fem'in simetlerileri çok iyi.
Şunu söyliyeyim kesinlikle ve kesinlikle sıfırdan başlayıp dershanenin verdiği kitapla ilerleyemezsin temeli atman gerekiyor daha basit kitaplarla.
Ben kaynak kitap alıcam yine benim temelim olduğu halde başka kitaplarla pekiştirmek istiyorum.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Kaynak degil ama paragraf sorularini kavrayip halletmen icin siradisi analiz yayinlarinin yesil yuzlu paragraf soru bankasi var icinde 1000 tane paragraf var. Ben bir ayda bitirmistim cok faydasini gordum, sana da tavsiye ederim.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bnde feme gitmeyi düşünüyodum ama çok pahalı geldi uğura yazılcam açılana kadarda netten derslere çalışıyorum bir nevi temel atıyorum diyelim . bnde ugura gitceğime göre ek kaynak fem alabilirim sadece soru bankası çünkü konu anlatıma bnce gerek yok.. sence?tayfun29 yazdı:Fem dershanesine gidiyorum.14 tane kitap verdiler ama şöyle matematikte geo. vs. derslerde bilgisi olmayıp sıfırdan başlayanlar bu kaynaktan bişey anlamaz bilen adama anlatıyorlar gibi.Bunların haricinde soru bankası almayı düşünüyorum yani bunların verdiği kitaplar yetmeyecek.Fem dışında kaynak almayı düşünmüyorum final olabilir.Hayatmı'OdaNe yazdı:hangi dershaneye gidiyosun acaba bnde uğura mı yazılsam diye düşnüyorm son dakkada karar verdm..tayfun29 yazdı:Bende takipteyim dershaneye gidiyorum gerçi ama yine de kaynak lazım.Fem'in simetlerileri çok iyi.
Şunu söyliyeyim kesinlikle ve kesinlikle sıfırdan başlayıp dershanenin verdiği kitapla ilerleyemezsin temeli atman gerekiyor daha basit kitaplarla.
Ben kaynak kitap alıcam yine benim temelim olduğu halde başka kitaplarla pekiştirmek istiyorum.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
saol teşekkür ederim önerin için ama analiz yayınları soruları uzun ama cevapları alakasızmıs öyle duydum sence karekökmü analiz mi ?Yakzan yazdı:Kaynak degil ama paragraf sorularini kavrayip halletmen icin siradisi analiz yayinlarinin yesil yuzlu paragraf soru bankasi var icinde 1000 tane paragraf var. Ben bir ayda bitirmistim cok faydasini gordum, sana da tavsiye ederim.