ek sınav için kayıt yenileme ne zaman başlıycak
ek sınav için kayıt yenileme ne zaman başlıycak
bilginiz var mı beyler?sadece 5 gün süre veriyorlardı diye hatırlıyorum ek sınava
Re: ek sınav için kayıt yenileme ne zaman başlıycak
3.donem sınav sonuclari aciklandiktan sonra baslar ek sinavin kayit yenilemesi
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
bu hafta hem sınav sonuçları hem ek sınav açıklanabilir sonuçlar gelmeden ek sınav açıklamazlar 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Geçen hafta Ankara AOL merkezden biriyle görüştüm telefonda ayın 10.09 gibi açıklayacağız falan dediler acaba daha önce böyle bir şey oldumu ?Blueberry yazdı:bu hafta hem sınav sonuçları hem ek sınav açıklanabilir sonuçlar gelmeden ek sınav açıklamazlar
daha önce bu kadar sıkışık bir takvim yapmamıştılar en azından ben görmedimStifler yazdı:Geçen hafta Ankara AOL merkezden biriyle görüştüm telefonda ayın 10.09 gibi açıklayacağız falan dediler acaba daha önce böyle bir şey oldumu ?Blueberry yazdı:bu hafta hem sınav sonuçları hem ek sınav açıklanabilir sonuçlar gelmeden ek sınav açıklamazlar

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
sem1h2612 yazdı:bilginiz var mı beyler?sadece 5 gün süre veriyorlardı diye hatırlıyorum ek sınava
bu ek sınava kimler katılabilir?
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
bu ek sınava kimler katılabilir?[/quote]
Şuan tam belli değil şartlar geçen sene 8 donem ve üzeri girebiliyordu kredisi ne olursa olsun
Şuan tam belli değil şartlar geçen sene 8 donem ve üzeri girebiliyordu kredisi ne olursa olsun
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
Şuan tam belli değil şartlar geçen sene 8 donem ve üzeri girebiliyordu kredisi ne olursa olsun[/quote]can91 yazdı:bu ek sınava kimler katılabilir?
Benim 8 zaten. Girmek ekstra puan almayami yariyor? Daha cabuk bitirmek için mi?
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Benim 8 zaten. Girmek ekstra puan almayami yariyor? Daha cabuk bitirmek için mi?[/quote]ajlan45 yazdı:Şuan tam belli değil şartlar geçen sene 8 donem ve üzeri girebiliyordu kredisi ne olursa olsuncan91 yazdı:bu ek sınava kimler katılabilir?
Genelde mezun olmak için az kredisi olanlar ve üniversite kazananlar için yapılıyor
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
Genelde mezun olmak için az kredisi olanlar ve üniversite kazananlar için yapılıyor[/quote]can91 yazdı:Benim 8 zaten. Girmek ekstra puan almayami yariyor? Daha cabuk bitirmek için mi?ajlan45 yazdı:Şuan tam belli değil şartlar geçen sene 8 donem ve üzeri girebiliyordu kredisi ne olursa olsuncan91 yazdı:bu ek sınava kimler katılabilir?
Daha cvplar aciklanmadi bu sene bi gariplik var
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10