ek sınav lütfen cevap verin :(
-
Re: ek sınav lütfen cevap verin :(
Ek sınav için kayıt yaptırman gerekiyor. Sınav sonuçlarına göre mezun olduysan kayıt yenileme yaptırmana gerek yok.sozerbusra yazdı:ben ek sınavla mezun olabilyorm kayıt yenileme yapmam gerekiyor mu
Zaten şuanda kayıt yenileme yapılmıyor. Sadece yeni kayıtlar alınıyor 12 Eylül'e kadar.
-
çok sağ ol peki ben üni ye yarın kayıt yaptırmaya gideceğim ek sınavla mezun oluyorum da ön kayıt yapacaklar bize değil mi bir de ben okula geç mi başlaycağım ?
sozerbusra yazdı:çok sağ ol peki ben üni ye yarın kayıt yaptırmaya gideceğim ek sınavla mezun oluyorum da ön kayıt yapacaklar bize değil mi bir de ben okula geç mi başlaycağım ?
Bu konuyu daha önce cevaplamıştık. Bakın istisnalar olabilir fakat şöyle bir durum var.
Sen şuanda mezun değilsin sadece olabilecek kategoridesiniz. Bu nedenle YÖK Mazeretli kayıt tarihlerini 7 Kasım'a kadar uzattı.
Eğer sen şuanda kayıt yaptırırsan ve mezun olamazsan ek tercihten gelecek adayların önünü kesmiş olursun ve boş kontenjan kalır.
Ama YÖK senin kayıt olma hakkını saklı tutuyor ve 7 Kasım'a kadar mezun olduğunu belgelediğin sürece seni kayıt yapıyor.
Şuanda yapılan açıklama ve durum tam olarak budur. Sen genede kayıt olacağın üniversite ile konuş zararı olmaz.
-
- Çırak
Ya illa ayaklarına gidicez. Arıyorum öğrenci işlerini telefona bakan yok, 10 dakika öyle çalıyor telefon! Şaka gibiler..
-
evet onu anladım ama hadi ön kayıt falan yaptılar diyelim ben okula geç mi başlayacağm diploma alana kadar başlamayacak mıyım onu merak ediyorum