ek sınav lütfen cevap verin :(

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
sozerbusra

ek sınav lütfen cevap verin :(

Mesaj gönderen sozerbusra » 01 Eyl 2014, 23:32

ben ek sınavla mezun olabilyorm kayıt yenileme yapmam gerekiyor mu

Muhammedkaya

Re: ek sınav lütfen cevap verin :(

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 02 Eyl 2014, 08:09

sozerbusra yazdı:ben ek sınavla mezun olabilyorm kayıt yenileme yapmam gerekiyor mu
Ek sınav için kayıt yaptırman gerekiyor. Sınav sonuçlarına göre mezun olduysan kayıt yenileme yaptırmana gerek yok.

Zaten şuanda kayıt yenileme yapılmıyor. Sadece yeni kayıtlar alınıyor 12 Eylül'e kadar.

sozerbusra

Mesaj gönderen sozerbusra » 02 Eyl 2014, 08:13

çok sağ ol peki ben üni ye yarın kayıt yaptırmaya gideceğim ek sınavla mezun oluyorum da ön kayıt yapacaklar bize değil mi bir de ben okula geç mi başlaycağım ?

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 02 Eyl 2014, 08:20

sozerbusra yazdı:çok sağ ol peki ben üni ye yarın kayıt yaptırmaya gideceğim ek sınavla mezun oluyorum da ön kayıt yapacaklar bize değil mi bir de ben okula geç mi başlaycağım ?

Bu konuyu daha önce cevaplamıştık. Bakın istisnalar olabilir fakat şöyle bir durum var.

Sen şuanda mezun değilsin sadece olabilecek kategoridesiniz. Bu nedenle YÖK Mazeretli kayıt tarihlerini 7 Kasım'a kadar uzattı.

Eğer sen şuanda kayıt yaptırırsan ve mezun olamazsan ek tercihten gelecek adayların önünü kesmiş olursun ve boş kontenjan kalır.

Ama YÖK senin kayıt olma hakkını saklı tutuyor ve 7 Kasım'a kadar mezun olduğunu belgelediğin sürece seni kayıt yapıyor.

Şuanda yapılan açıklama ve durum tam olarak budur. Sen genede kayıt olacağın üniversite ile konuş zararı olmaz.

ordabiadamvar
Çırak

Mesaj gönderen ordabiadamvar » 02 Eyl 2014, 09:46

Ya illa ayaklarına gidicez. Arıyorum öğrenci işlerini telefona bakan yok, 10 dakika öyle çalıyor telefon! Şaka gibiler..

sozerbusra

Mesaj gönderen sozerbusra » 02 Eyl 2014, 21:36

evet onu anladım ama hadi ön kayıt falan yaptılar diyelim ben okula geç mi başlayacağm diploma alana kadar başlamayacak mıyım onu merak ediyorum

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön