Açık lise sayfasında giriş yapabilen varmı sistemi kapattıla
-
- Asistan
- İletişim:
Açık lise sayfasında giriş yapabilen varmı sistemi kapattıla
sayfaya giremiyorum öğrenci girişi diyorum şifremi felan yazıyorum Geçersiz bir işlem yaptınız..! DİYO galiba sınav sonuçlarını açıklayacaklar giriş yapabilen varmı veya ilk girişi yaptıktan sonra kapanan
-
Re: Açık lise sayfasında giriş yapabilen varmı sistemi kapat
inşallah sonuçlar açıklanıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr
Şuan giriliyor. Bu kadar sürede yayınlanmaz ümitlenmeyin.
girebiliyorum sayfaya fakat tabi giremeyen arkadaşlar varsa bu sonuçların açıklanacağını gösterir 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
O arkadaşların internetinde sorun olabildiğini de gösterir.
Bölgesel sadece bazı web sitelerinde sorun yaratıyor da olabilir.
Web sitesi aşırı istek talebinden dolayı web servisinin arızalandığını gösterir yada belirli bir kişi sayısından sonra sisteme sokmuyorda olabilir.
Ama bu açık lisenin 8 günde sonuç açıklayacağı anlamına gelmez
Açıklamaz bunlar
Web sitesi aşırı istek talebinden dolayı web servisinin arızalandığını gösterir yada belirli bir kişi sayısından sonra sisteme sokmuyorda olabilir.
Ama bu açık lisenin 8 günde sonuç açıklayacağı anlamına gelmez

cevap anahtarlarını açıklamadılarMuhammedkaya yazdı:O arkadaşların internetinde sorun olabildiğini de gösterir.
Ama bu açık lisenin 8 günde sonuç açıklayacağı anlamına gelmezAçıklamaz bunlar

bence açıklayacaklar 6. hissim öyle diyor

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Saha sınav giriş belgesi duruyor giriliyor sayfaya ne açıklanması adamlar daha cevap anahtarını açıklayamadı.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
TheRummer yazdı:Saha sınav giriş belgesi duruyor giriliyor sayfaya ne açıklanması adamlar daha cevap anahtarını açıklayamadı.
Aynen böyle uyuşuk ve duyarsız insanlar sadece işine gelen açıklamaları yapıyorlar.
Öğrencinin beklediği soruların cevaplarını veren yok. Osman Hoca işi gücü "sabredin sabırlı olun biz sizi düşünüyoruz" falan filan
3. OTURUM İNG-6 SORULARI OLAN VAR MI YAA

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bende İNG-6 dan sınava girdim 80 almışım. cevaplar açıklandı artık, önceden bu mesajını görseydim paylaşırdım sorularıMuhammedkaya yazdı:TheRummer yazdı:Saha sınav giriş belgesi duruyor giriliyor sayfaya ne açıklanması adamlar daha cevap anahtarını açıklayamadı.
Aynen böyle uyuşuk ve duyarsız insanlar sadece işine gelen açıklamaları yapıyorlar.
Öğrencinin beklediği soruların cevaplarını veren yok. Osman Hoca işi gücü "sabredin sabırlı olun biz sizi düşünüyoruz" falan filan
3. OTURUM İNG-6 SORULARI OLAN VAR MI YAA![]()

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Bende İNG-6 dan sınava girdim 80 almışım. cevaplar açıklandı artık, önceden bu mesajını görseydim paylaşırdım sorularıMuhammedkaya yazdı:TheRummer yazdı:Saha sınav giriş belgesi duruyor giriliyor sayfaya ne açıklanması adamlar daha cevap anahtarını açıklayamadı.
3. OTURUM İNG-6 SORULARI OLAN VAR MI YAA![]()