İngilizce ile başım dertte
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
İngilizce ile başım dertte
Merhabalar arkadaşlar ingilizce ile başım dertte 3 5 6 7 8 kaldı sadece zorunlu olarak siz nasıl çalışıyorsunuz napabilirim bu konuda yardımcı olur musnuz .. Muaf olmak gibi bir seçeneğim yok kesinlikle vermek zorundayım ve vermek istiyorum ...
Re: İngilizce ile başım dertte
Geçmiş sınav sorularını çalış konu ozetlerini incele
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
Arkadaşım bol bol konuyla alakali video izle
kelime ezberle ve test çöz.
kelime ezberle ve test çöz.
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

İngilizce derslerinden muaf veya kalmadan geçen birisi olarak tecrübelerini aktarayim.Eski cikmis sinav sorularina bakip hem sorulari incelerken hem de bilmediğim kelimelerin anlamlarini cevirip kagida not almalisin.Daha sonra kitaptan başlayarak kitabi mutlaka bitirmelisin ornegin bi üniteyi kitapta bitirdin onu internette de dinleyip pekiştirmen gerek.Ben ingb3-4 ü son 15 gün calistim geçtim.Önümüzdekisinavdada 5-6-7 seçicem iinş.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Bende matematiği pek anlamiyorum
sizin çalışma yonteminiz ne?
sizin çalışma yonteminiz ne?
<3mezun<3
<3mezun<3

Hocam matematik diğer derslere benzemiyor maalesef alt yapi olmadan geçmek çok zordur gerçekten.Temel atarak çalisirsan daha iyi olur senin için.
Yani orta okul derslerinden mi başlayayım?tayfun29 yazdı:Hocam matematik diğer derslere benzemiyor maalesef alt yapi olmadan geçmek çok zordur gerçekten.Temel atarak çalisirsan daha iyi olur senin için.
Matematik 1 geçtim ama 50-55 puanla ben
daha iyi puan istiyorum ya hiç anlayamiyorum
bazı şeyleri:(ben şimdiden çalışmaya başlayayım
o zaman
<3mezun<3
<3mezun<3

Hocam matematik 1 geometri vs. konular var çalisarak mi geçtin ?tebessümm yazdı:Yani orta okul derslerinden mi başlayayım?tayfun29 yazdı:Hocam matematik diğer derslere benzemiyor maalesef alt yapi olmadan geçmek çok zordur gerçekten.Temel atarak çalisirsan daha iyi olur senin için.
o zaman
Evet calisarak geçtim de zor oldutayfun29 yazdı:Hocam matematik 1 geometri vs. konular var çalisarak mi geçtin ?tebessümm yazdı:Yani orta okul derslerinden mi başlayayım?tayfun29 yazdı:Hocam matematik diğer derslere benzemiyor maalesef alt yapi olmadan geçmek çok zordur gerçekten.Temel atarak çalisirsan daha iyi olur senin için.
o zaman
Anlamiyorum bu matematiği
<3mezun<3
<3mezun<3

Okadar çalışmama rağmen iyi bir puan olmadı
bir ay gece gec saatlere kadar çalıştım
bir ay gece gec saatlere kadar çalıştım
<3mezun<3
<3mezun<3

Arkadaşın dediği gibi ingilizce konularını iyice oku tekrar et istiyorsan kitap ile birlikte istersen kitabı bitirdikten sonrada videolu konu anlatımını izle.
http://www.miniversite.org
Bu verdiğim sitedeki hoca gerçekten güzel anlatıyor ve kitap konularının neredeyse hepsi mevcut.
http://www.miniversite.org
Bu verdiğim sitedeki hoca gerçekten güzel anlatıyor ve kitap konularının neredeyse hepsi mevcut.