HALK EĞİTİMDEN ALINAN YAZI İLE ÜNİV KAYIT OLACAK MI ?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
cemozler
Çırak

Re: HALK EĞİTİMDEN ALINAN YAZI İLE ÜNİV KAYIT OLACAK MI ?

Mesaj gönderen cemozler » 02 Eyl 2014, 23:33

Arkadaşlar bugün ben kendi üniversiteme gittim Dokuz Eylül Üniversitesi kayıt için bölüm sekreteri tanıdık tı ama adamla konuştum kendisi şunu söyledi size verilen kağıt milli eğitim bizim bağlı olduğumuz yer yök yökten gelen kağıdı kabul ederim ama bu kağıdı kabul etmem ama yökten gelen bir konu daha var dedi bu konuda 7 kasım a kadar bizim kazandıgımız bilgiler saklanıcakmış her üniversitede böyle olacakmış yerimize başka birisini almıyacaklarını ve 7 kasıma kadar kayıta beklediklerini açıkladılar ondan dolayı üniversiteler kayıt yaptırmıyor açıkcası bizim sadece tek yapabilcegimiz sabretmek ve zamanı beklemek ek sınav ve 2. ek sınav inşallah erken bi süreç olur geç bi süreç olmaz :(

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 03 Eyl 2014, 08:42

[quote="iremz"]Ya bilmeyenler.yorum yapmasin da milletin moralini bozmasin ya adamin universiteyle alakasi yoktur Allah bilir gelmis burda kayit yapmicaklar diyo hangi uni almiyo sornasi ayip ?[/quot
Amacim moralinizi boznak degil bosuna umutlanmaman cunku burda sordugumuzda hicbir sorun olmadan kayitlarimiz ypilacskti bizlerde sevindik kyit olcaz simdi ne oldu kyiti almiylar ve inan senden daha cok alakam var uniyle almayan unide CUMHURIYET ve burda yazan insanlara bilgisiz diyrsan üniversite gidip bilgi sahibi olabilirsin
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 03 Eyl 2014, 08:54

[quote="iremz"]Ya bilmeyenler.yorum yapmasin da milletin moralini bozmasin ya adamin universiteyle alakasi yoktur Allah bilir gelmis burda kayit yapmicaklar diyo hangi uni almiyo sornasi ayip ?[/quot
Amacim moralinizi boznak degil bosuna umutlanmaman cunku burda sordugumuzda hicbir sorun olmadan kayitlarimiz ypilacskti bizlerde sevindik kyit olcaz simdi ne oldu kyiti almiylar ve inan senden daha cok alakam var uniyle almayan unide CUMHURIYET ve burda yazan insanlara bilgisiz diyrsan üniversite gidip bilgi sahibi olabilirsin
Maxwel

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 03 Eyl 2014, 10:24

üniversiteyle o kadar alakan varsa burdan değilde üniversiteden cevap alırsın burdakiler kafasından yazmıyorlar
Maxwel

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eyl 2014, 10:36

Arkadaşlar burda elimizden geldiğince herkes bilgisini paylaşıyor ama doğru ama eksik ama yanlış!

önemli olan şu stresli kayıt aşamasını atlatmamız birbirimize destek olmamız moral bozmaya gerek yok HERŞEY GÜZEL OLCAK :38:

hayatta başımıza gelen en büyük sıkıntı bu kayıt kadar olsa keşke :25: sabırlı olalım

anlıyorum dersleri kaçırmak, zamanında başlayamamak sıkıntı yaratıyor ama biraz olaya derin bakarsanız kendimizi bu kadar strese sokmaya gerek olmadığını anlarız :sandalye:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

iremz
Çırak

Mesaj gönderen iremz » 03 Eyl 2014, 18:00

yeşil gözlü yazdı:üniversiteyle o kadar alakan varsa burdan değilde üniversiteden cevap alırsın burdakiler kafasından yazmıyorlar
Hahhhaha sakin olsana bi sen hayirdir :d benimde amacim burdakilerin yanlis bilgilendirilmemesi bende vitim uni byle boyle konustum ve hicbi sorun cikarmadilar ayni sekilde istanbuldan. 4 arkadasim daha rahatca kaydoldu biz nasil olduk bunu acikla o.zaman anlamadim gitti

iremz
Çırak

Mesaj gönderen iremz » 03 Eyl 2014, 18:00

yeşil gözlü yazdı:üniversiteyle o kadar alakan varsa burdan değilde üniversiteden cevap alırsın burdakiler kafasından yazmıyorlar
Hahhhaha sakin olsana bi sen hayirdir :d benimde amacim burdakilerin yanlis bilgilendirilmemesi bende vitim uni byle boyle konustum ve hicbi sorun cikarmadilar ayni sekilde istanbuldan. 4 arkadasim daha rahatca kaydoldu biz nasil olduk bunu acikla o.zaman anlamadim gitti

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 03 Eyl 2014, 18:12

iremz yazdı:
Hahaha cok komiksin ya universitenle konusmadan niye buraya glip yakiniyrsun once bi git konus kayitlarinizda eminim torpillidir
Maxwel

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eyl 2014, 18:20

bir atasözü derki kızların tartışmasına asla girmeyeceksin :06:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

iremz
Çırak

Mesaj gönderen iremz » 04 Eyl 2014, 00:43

Tatlim ben konustum zaten sen sorun yapma ama bence sen millete kaydiniz alinmaz o kagit parcasiyla demek yerine ne demeleru gerektigini soyle tabi sende bilmiyorsun kendini ifade edemedigin zaman kimse sebi dinlemiyo ve magdur duruma dusuyorsun olay bu bide torpilim varmis he canim aynen

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 04 Eyl 2014, 08:25

iremz yazdı:Tatlim ben konustum zaten sen sorun yapma ama bence sen millete kaydiniz alinmaz o kagit parcasiyla demek yerine ne demeleru gerektigini soyle tabi sende bilmiyorsun kendini ifade edemedigin zaman kimse sebi dinlemiyo ve magdur duruma dusuyorsun olay bu bide torpilim varmis he canim aynen
Kizim sennle. Burda kavga falln edeck degilim kagit parcasi dediginle kayit olunamiyr sadece bn degilim s bn kndimi ifade edemiyrsam kayit olamaysn kisilerde ifade edemiyr demektir artik snn ifade seklin nasilsa bilemiyorum o zamn snn kndini ifade etmen seklin farklidr tatlim ben cok iyi bilirim o kndini ifade etme laflarini sana cvp yazmicam hayirli ugurlu olsun
Maxwel

Kullanıcı avatarı
melike zeynep

Mesaj gönderen melike zeynep » 05 Eyl 2014, 07:57

Bende çanakkale ezine yi kazandım belgeyi aldım halk eğitimden okulda aradım. Durumu anlattım bugün kayıt için son gün gelsem kayıt yaparsınız dedim?Hayır sınav sonuçları açıklandı öyle dediler 7 kasıma kadar benim üni.hakkım varmış.ama dersler 15 eylülde başlıyor.Bakalım ne olucak :23: :isyan:

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön