Mezuniyet incelemesi
-
Mezuniyet incelemesi
22 eylülde mezun olacağım, mezuniyet incelemem ne kadar sürer? Birde kontrolümde sağlam yazıyor 12. sınıfta açık liseye geçtim alttan ders felan çıkarırlar mı
Re: Mezuniyet incelemesi
Şuan zorunlu dersler bölümünde var olan zorunlu dersleri 3. dönem sınavında geçtiyseniz yeni dersler eklenmez. Mezuniyet incelemesi ise her öğrencide rastlanan bir durum değil. Kayıt sırasında belge eksiği olanlarda karşılaşılan bir durum.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
-
Yani sonuç açıklandığı gün çıkma belgesi alabilirim öyle mi? Çünkü açık liseye kayıt olurken ilkokul diplomamı felan vermiştim
eksik belgen yoksa mezuniyet incelemesine takılmassın ve direk mezun yazdığı anda çıkma belgesini alırsınmehmetakgun yazdı:Yani sonuç açıklandığı gün çıkma belgesi alabilirim öyle mi? Çünkü açık liseye kayıt olurken ilkokul diplomamı felan vermiştim

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Eksik belge derken hangi belgeler inceleniyor
ilkokul diplomasının aslı gibi veya örgünden geçiş yapıp eksik hesaplanması kredilerin bunun gibi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Tamamdir kontrolde saglam diyo insallah bi sikinti cikmaz
yani bende 12.sınıfta geçiş yaptım ama ilkokul diploması falan istemediler hala kendi lisemde mi yani onu götürmem mi gerekiyor ? bide kontrolde sağlam olduğunu nasıl kontrol ettin ?
-
Öğrenci genel bilgiler bölümünde dönem bilgileri var orda yazıyor. Lisende olması lazım ben açık liseye geçerken tasdiknameyle beraber vermişlerdi diplomayıda
baktım bendede öyle yazıyor teşekkürler