Gerçek diplomamı nasıl isterim?
Gerçek diplomamı nasıl isterim?
Merhaba ben Açık Öğretim Ortaokulunudan mezun oldum. 2010 mezunuyum. Mezun olduğum zaman diplomamı almaya oğlumu gönderdim. Ona diplomayı vermediler. Bende aklımda henüz bir plan olmadığı için pek uğraşmak istemedim. Ama Lise'ye kayıt yaptırmak istiyorum. Halk Eğitim'e gittim. İsmimi Tc mi istediler. Sistemde diplomamın bu halk eğitimde olduğu yazıyordu ama dosyaları ve arşivi kontrol ettikleri zaman diplomamın kayıp olduğunu söylediler. Bana diplomamın yerine geçecek bir belge verdiler. Ben asıl diplomamı istiyorum. Dilekçe yazmam mı gerekli? Nereye yazarım nasıl yazarım teşekkürler.
Re: Gerçek diplomamı nasıl isterim?
halk eğitim müdürüne bu konuda nereye başvuracağınızı sormaDınız mı?
mutlaka yardım etmeleri gerekirdi

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Malesef soramadım. Bu konular hakkında hiç bir fikrim de yok. Sadece dilekçe yazıp göndermeme gerektiğini biliyorum. O kadar. Bana yardımcı olur musunuz?Blueberry yazdı:halk eğitim müdürüne bu konuda nereye başvuracağınızı sormaDınız mı?
bence yine diplomanızın olduğu halk eğitime gidip çıktı belgesinin işe yaramıycağını asıl diplomam gerekir diyerek isteyin!
sonuçta liseye kayıt olcaksanız bu ilerde mezun olurken size zorluk çıkartabilir
biraz da sizin ihmalkarlığınız var açıkçası!
sonuçta liseye kayıt olcaksanız bu ilerde mezun olurken size zorluk çıkartabilir

biraz da sizin ihmalkarlığınız var açıkçası!
2010-2011 yılı 3. dönem (20/06/2011) öncesinde mezun olup diplomaları basılan öğrencilerimizden diplomasını almayanların diplomaları Açık Öğretim Ortaokulu Müdürlüğünde muhafaza edilmektedir. Öğrenci diplomasını dilekçe ile gönderilmesini istediği Halk Eğitim Merkezi ya da Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüğünü belirterek AÖO Müdürlüğünden istemelidirler. Diplomaları gönderilmesini istedikleri HEM ve MEM'lere gönderilecektir. Diploma, öğrencinin kendisine veya noter vekâletiyle tayin ettiği herhangi bir kişiye verilebilir.
Açık Öğretim Ortaokulu Müdürlüğü
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Emniyet Mahallesi Milas Sokak.
06500 Teknikokullar - ANKARA
Açık Öğretim Ortaokulu Müdürlüğü
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Emniyet Mahallesi Milas Sokak.
06500 Teknikokullar - ANKARA