hangi dersleri seçmelliyim???
hangi dersleri seçmelliyim???
yaşım 28 örgün eğitimden zorunlu desim kalmadı şükür,artık kafama göre seçeceğim,sizden saygı çerçevesi içinde ukalalık yapanlar hiç yazmasın zaten yardım istiyorum
1-matemaitk-fizik-ingilizce-kimya -biyoloji asla bana göre değil
2-s.dil anlatım ve s.edebiyat yada diğerleri çok zor mu?
ben kredisine göre bir şablon hazırladım,sizden fikirlerinizi bekliyorum
1-matemaitk-fizik-ingilizce-kimya -biyoloji asla bana göre değil
2-s.dil anlatım ve s.edebiyat yada diğerleri çok zor mu?
ben kredisine göre bir şablon hazırladım,sizden fikirlerinizi bekliyorum
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: hangi dersleri seçmelliyim???
edebiyatta dil anlatımda kolay dersler zorlanacağını sanmam
coğrafya ve biyoloji de zevkli
4 kredisi olan çağdaş dünya tarihi tavsiyemdir ilgin varsa tarihe kolay geçersin

coğrafya ve biyoloji de zevkli

4 kredisi olan çağdaş dünya tarihi tavsiyemdir ilgin varsa tarihe kolay geçersin

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Matematikte kac zorunlu ders var
8 tane mi?
8 tane mi?
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

tebessümm yazdı:Matematikte kac zorunlu ders var
8 tane mi?
mat 1 ve mat 2 zorunlu sadce

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çok teşekkür ederim cevabın içinBlueberry yazdı:tebessümm yazdı:Matematikte kac zorunlu ders var
8 tane mi?
mat 1 ve mat 2 zorunlu sadce

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3

Blueberry yazdı:edebiyatta dil anlatımda kolay dersler zorlanacağını sanmam![]()
coğrafya ve biyoloji de zevkli![]()
şöyle bir şablonum var biyoloji bende aslında düşünüyorum hep korkuyorum işte

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Güzel bir ders kredi şablonu hazırlamışsın seni tebrik ediyorum. Bu programı bende öğrenebilir miyim? Böyle renklere ayırarak nasıl yapıyorsun ki? Ben mezunum gerçi ama üniversitede işime yarayabilir.
En son enest tarafından 08 Eyl 2014, 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Ajan35 ukelalık olarak algılamazsın umarum . Seçmeli Dil ve anlatımları seçmeni tavsiye ederim seçmeli coğrafya ve coğrafyalara çok çalışmadan bile yapabilirsin . Biyoloji 5 ise hayatında duymadığın ne kadar çok çiçek varsa iletim borularını tohumlarını polenlerine kadar soruyor . Seçmeli edebiyat ise 1 kredi gerek duyar mısın seçmeye duymaz mısn bilmiyorum ama 1 kredi için o kadar konu çalışmayı pek tavsiye etmem ...
Dersatatürk yazdı:Ajan35 ukelalık olarak algılamazsın umarum . Seçmeli Dil ve anlatımları seçmeni tavsiye ederim seçmeli coğrafya ve coğrafyalara çok çalışmadan bile yapabilirsin . Biyoloji 5 ise hayatında duymadığın ne kadar çok çiçek varsa iletim borularını tohumlarını polenlerine kadar soruyor . Seçmeli edebiyat ise 1 kredi gerek duyar mısın seçmeye duymaz mısn bilmiyorum ama 1 kredi için o kadar konu çalışmayı pek tavsiye etmem ...
şimdi biyoloji kitabına baktım
http://hbogm.meb.gov.tr/www/acik-ogreti ... /icerik/56
yukarıdaki sayfadan gerçekten zor

kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
enest yazdı:Güzel bir ders kredi şablonu hazırlamışsın seni tebrik ediyorum. Bu programı bende öğrenebilir miyim? böyle renklere ayırarak nasıl yapıyorsun ki? Ben mezunum gerçi ama üniversitede işime yarayabilir.
bir sürü program denedim sonra yine excelle muhtaç oldum çok kolay zaten excell biliyorsundur
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Biliyorum ilk defa böyle bir tablo ile karşı karşıyayım ben nasıl böyle bir şeyi tedarik edemedim.
]Biliyorum ilk defa böyle bir tablo ile karşı karşıyayım ben nasıl böyle bir şeyi tedarik edemedim
bende ders listesine bakmak zor geldiği için böyle bir çözüm buldum yani tembelikten

bende ders listesine bakmak zor geldiği için böyle bir çözüm buldum yani tembelikten

kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Dersatatürk yazdı:Ajan35 ukelalık olarak algılamazsın umarum . Seçmeli Dil ve anlatımları seçmeni tavsiye ederim seçmeli coğrafya ve coğrafyalara çok çalışmadan bile yapabilirsin . Biyoloji 5 ise hayatında duymadığın ne kadar çok çiçek varsa iletim borularını tohumlarını polenlerine kadar soruyor . Seçmeli edebiyat ise 1 kredi gerek duyar mısın seçmeye duymaz mısn bilmiyorum ama 1 kredi için o kadar konu çalışmayı pek tavsiye etmem ...
seçmeli dil anlatım 5-6-7-8 vebiyloji3-4 almaya karar verdim
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10