İmam hatip lisesine geçiş hakkında...
Re: İmam hatip lisesine geçiş hakkında...
kafamda deli sorular arada kaldım , imam hatip gerçekten çok sıkıcı dinden soğutuyolar adamı
Yorum yok, her şeyi özetlemişsin tek cümlenle. Amaç da bu her okulu imam hatibe çevirme isteklerindeki.rzaoztrk yazdı:kafamda deli sorular arada kaldım , imam hatip gerçekten çok sıkıcı dinden soğutuyolar adamı
AÖL'ye geçersen imam hatipte aldığın meslek derslerini silerler. Dolayısıyla şuan toplam kredinden alan kredini çıkınca kalacak kredinle birlikte geçişini yaparsın düz açık liseye. Geçişte de alansız olarak eğitime devam edersin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
öyleyse okula devam edicem mecburum dişimi sıkıcam
teşekkür ederim

Aslında İmam Hatip Lisesi statüsü büyük bir lise senin dinle alakan olmadığı için buzdolabına dönmen normal. Yapamıyorsan eğer sana tavsiyem açık öğretimden oku derim.
alan derslerinden kredi alamıyacağım için 2 yılım boşa gidicek neredeyse bunu istemiyorum başka taktik lazım 

enest yazdı:O zaman ismail yk bas gaza şarkısını dinle![]()

kısaca