ÜNİ. KAYIT HAKKINDA

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
oglcn1
Çırak

ÜNİ. KAYIT HAKKINDA

Mesaj gönderen oglcn1 » 12 Eyl 2014, 02:39

Beyler ben vakıf üniversitesi kazandım öğrenci işlerine gittiğimde bu açık öğretimden aldığım kağıdıda yanımda götürdüm kadın ilgili yerleri aradı ve 7 kasıma kadar hakkın saklı dedi ama not falan almadı ya da kağıdı almadı bi problem çıkma olasılığı var mı acaba ya cok dengesiz iş yapıyorlar burada biz sıkıntı yaşıyoruz cevap verirseniz sevinirim..

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: ÜNİ. KAYIT HAKKINDA

Mesaj gönderen Doçent » 12 Eyl 2014, 02:46

15 eylül de sonuçlar açıklanacak çıkma belgesiyle gidip kayıt olursun rahat :26:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

oglcn1
Çırak

Mesaj gönderen oglcn1 » 12 Eyl 2014, 04:22

El sınavla mezun olacam ama 2 tane alttan dersim kalıyor

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 12 Eyl 2014, 10:27

oglcn1 yazdı:Beyler ben vakıf üniversitesi kazandım öğrenci işlerine gittiğimde bu açık öğretimden aldığım kağıdıda yanımda götürdüm kadın ilgili yerleri aradı ve 7 kasıma kadar hakkın saklı dedi ama not falan almadı ya da kağıdı almadı bi problem çıkma olasılığı var mı acaba ya cok dengesiz iş yapıyorlar burada biz sıkıntı yaşıyoruz cevap verirseniz sevinirim..
Not almasına gerek yok senin kayıt olma hakkın saklı tutuluyor mezuniyetini ve gerekçeni belgediğin taktirde 7 Kasım'a kadar kayıt olabilirsin.

No Problem. :ok:

enest

Mesaj gönderen enest » 12 Eyl 2014, 10:49

İyi de Muhammed simdi bu arkadas ek sinavlarla mezun olsa ekimde mezun olsa aralik ayinda diplomasi ancak basilir mezun olduktan 2 ay sonra diplomayi alabiliyor

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 12 Eyl 2014, 11:02

enest yazdı:İyi de Muhammed simdi bu arkadas ek sinavlarla mezun olsa ekimde mezun olsa aralik ayinda diplomasi ancak basilir mezun olduktan 2 ay sonra diplomayi alabiliyor
Diplomalık işi yok kimsenin.

Çıkma belgesi ile kayıt yapılıyor. Diploma geldiğinde öğrenci işlerine veriyorsunuz bu kadar.

enest

Mesaj gönderen enest » 12 Eyl 2014, 11:37

Ben 2013 ocak aynda ygs girme hakkm vardi sonra kendi kendime lan enest simdi ben ygs lys kazansam bu sefer rektorluge derdimi anlatamam cunku diploma yok ckti belgesi falan bos is bana gore bende zaten ygs hazrlklda degildim bilerek girmedim diplomayi alali 1 sene oldu her isimi halledebiliyorum hatta bazi okuyanlara tas ckarttigim icin gazima geldiler :mrgreen: aol sayesinde toplumda statum muthis bir tavan yapti Allaha sonsuz sukurlerimi dile getiriyorum simdide turkce ogretmenligi okuyacagim insallah

Muhammedkaya

Mesaj gönderen Muhammedkaya » 12 Eyl 2014, 11:55

enest yazdı:Ben 2013 ocak aynda ygs girme hakkm vardi sonra kendi kendime lan enest simdi ben ygs lys kazansam bu sefer rektorluge derdimi anlatamam cunku diploma yok ckti belgesi falan bos is bana gore bende zaten ygs hazrlklda degildim bilerek girmedim diplomayi alali 1 sene oldu her isimi halledebiliyorum hatta bazi okuyanlara tas ckarttigim icin gazima geldiler :mrgreen: aol sayesinde toplumda statum muthis bir tavan yapti Allaha sonsuz sukurlerimi dile getiriyorum simdide turkce ogretmenligi okuyacagim insallah
Allah yolunu açık etsin.

enest

Mesaj gönderen enest » 12 Eyl 2014, 12:14

Hepimizin insallah

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 12 Eyl 2014, 12:45

Benim de kredi 115 son sınavla inşAllh 8 zorunlu ders kalıyo ek sınava girersem önümüzde ki seneyle beraber 4 sınav oluyo son iki sınavda 30 kredi aldım inşallah bunlardanda iyi alırsam seneye mezunum ygs yi çok çalışıyorum o yüzden aol'e fazla çalışamıyorum.
Muhammed sence ne yapayım y.dil 5-6-7-8 mat - 2 kimya -2 fizik -2 dersleri var mat bikere muaf olmuşum.Hangilerini seçeyim sence geçen sınavda ing 3-4 verdim.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

enest

Mesaj gönderen enest » 12 Eyl 2014, 12:52

İnsallah her sey istedigin gibi olur ama ygs cok ski cals ygs arti diploma puanini yuksek tutmaya calis diploma puani ygs ve lys de sana buyuk bir katkisi olacak

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 12 Eyl 2014, 13:22

Evet öyle ama ikisi bi arada olunca zor oluyo o yüzden diploma puanı fazla yukarıda olmayacak ama ygs de iyi iş çıkarıcam inşallah şuan bile türkçe ' de 28-30 net çıkartıyorum mat 5-6 net sosyal 26 net falan inşAllah ilerleticem dershaneye de yazıldım bu sene.

enest

Mesaj gönderen enest » 12 Eyl 2014, 13:49

Güzel senin adina sevindim. Esit agirlkcimisin sozelci mi

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 12 Eyl 2014, 13:52

E.A ama biraz önce ek sınavla ilgili yazı açklandı giremiyorum ya kredi şartı aranıyor.

viewtopic.php?f=155&t=12886

enest

Mesaj gönderen enest » 12 Eyl 2014, 13:58

Kredi Şart var mi yok mu bilmiyorum ben kendi zamanmda tam 2,5 senede bitirdim yani ek sinvlara kalmadm o yuzden bilgim yok

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön