EK SINAV KREDİ ŞARTI
Re: EK SINAV KREDİ ŞARTI
Sakıncalı bi durum ama hayırlısı biz hiç giremicez
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Bu konuda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dönem incelemelerimin hepsi SAĞLAM yazıyor. Buna ek sınav dönemide dahil.mhak yazdı:Muhammed 7. dönemde ek sınava girmissin ama işallah ileride sorun çıkarmaz sana mezuniyet incelemende bu tür konular inceleniyor durumun o sekildeyken aktif konuma getiriyorlar böyle biseyle karşı karşıya kalmasın işallah
Ayrıca ben kimsenin hakkını çalmadım yada dolandırıcılıkta yapmadım. Sistem beni kayıt etti bende sınav oldum.
Olmuş sınavımı iptal edemezler öyle bir dünya yok

Yani öyle birşey olursa bile mahkemeye direk haklı olan sensin.Muhammedkaya yazdı:Bu konuda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dönem incelemelerimin hepsi SAĞLAM yazıyor. Buna ek sınav dönemide dahil.mhak yazdı:Muhammed 7. dönemde ek sınava girmissin ama işallah ileride sorun çıkarmaz sana mezuniyet incelemende bu tür konular inceleniyor durumun o sekildeyken aktif konuma getiriyorlar böyle biseyle karşı karşıya kalmasın işallah
Ayrıca ben kimsenin hakkını çalmadım yada dolandırıcılıkta yapmadım. Sistem beni kayıt etti bende sınav oldum.
Cuma günü sabah sabah ilk kötü haberi aldık.
Tayfun sana şu videoyu göndermek istiyorum.
"Bizi bitirdin be Bizi bitirdin be "
http://www.youtube.com/watch?v=JAKIY3fom-A
Pazartesi günü sınav kaydını yaptıktan sonra burda sırıtık sırıtık yazarken beni gör
"Bizi bitirdin be Bizi bitirdin be "

Pazartesi günü sınav kaydını yaptıktan sonra burda sırıtık sırıtık yazarken beni gör

Sen yaparsın ama bizMuhammedkaya yazdı:Tayfun sana şu videoyu göndermek istiyorum.
"Bizi bitirdin be Bizi bitirdin be "![]()

Arkadaşar benim bir sorum olacaktı ben şimdi aol'de okudugum dönem:9 yazıyor fakat ben üniv kazandım ve şuan 2 tane zorunlu ortak dersim getirildi kredilerim tam 2 tane zorunlu ortak dersi vermem gerek ek sınav için kapsıyormuyum kapsamıyormuyum ?
Girersincemozler yazdı:Arkadaşar benim bir sorum olacaktı ben şimdi aol'de okudugum dönem:9 yazıyor fakat ben üniv kazandım ve şuan 2 tane zorunlu ortak dersim getirildi kredilerim tam 2 tane zorunlu ortak dersi vermem gerek ek sınav için kapsıyormuyum kapsamıyormuyum ?
tayfun29 yazdı:Girersincemozler yazdı:Arkadaşar benim bir sorum olacaktı ben şimdi aol'de okudugum dönem:9 yazıyor fakat ben üniv kazandım ve şuan 2 tane zorunlu ortak dersim getirildi kredilerim tam 2 tane zorunlu ortak dersi vermem gerek ek sınav için kapsıyormuyum kapsamıyormuyum ?
Sende girersin

Yok be abi yaziyo işte kendimiİ avutmaya gerek yokMuhammedkaya yazdı:tayfun29 yazdı:Girersincemozler yazdı:Arkadaşar benim bir sorum olacaktı ben şimdi aol'de okudugum dönem:9 yazıyor fakat ben üniv kazandım ve şuan 2 tane zorunlu ortak dersim getirildi kredilerim tam 2 tane zorunlu ortak dersi vermem gerek ek sınav için kapsıyormuyum kapsamıyormuyum ?
Sende girersin
Tayfun, "az bir şey" muğlak bir ifade. 1 kredi de olur, 50 kredi de.. Dolayısıyla "mezuniyetine 30 kredi eksiği olanlar başvurur" demediklerine göre sen de başvuracaksıııııınnnnn!!!
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
İnşAllah basvururuz ama AOL burolari öyle demiyor.emrahk yazdı:Tayfun, "az bir şey" muğlak bir ifade. 1 kredi de olur, 50 kredi de.. Dolayısıyla "mezuniyetine 30 kredi eksiği olanlar başvurur" demediklerine göre sen de başvuracaksıııııınnnnn!!!
Muğlaklık insanları şüpheye sevk ediyor ve haklısınız.
Fakat kesin hüküme varmayan cümlelerin bağlayıcılığı muğlaklığı ölçüsündedir...
"Az bir krediye ihtiyaç" kesin ve net ifadeler ile çizilmediği için üst bir kritere sahip olmayıp genel hatlar ile 8 dönem ve üzeri öğrenciler 100krediye bile ihtiyacı olsa sınava girebilecektir, nihayetinde aöl için kaynak(maddi) olacaktır.
Burada sıkıntı 27 eylülde yapılacak sınavların ön lisan kpss sınavı ile çakışması ayrıca 32 ilde yapılacak olmasıda kötü bir durum olup 2. Ek sınav hayallerini suya düşürüyor... zira 27 eylül de sınav yapılsa 6 gün sonra kurban bayramı sonuçların açıklanmadı 15 günü bulacak.
Hiç hoş olmadı... allah binbir türlü cezanı versin aöl. Anaokul mezunu birini koysalar oranın başına daha iyi yönetirdi...
Şimdi önlisans sınavı ile çakıştığını hatırlatan mail atıcam onlara.
Aölde mezun olabilecek ve ön lisans kazanmış bir çok öğrenci ön lisans kpss ye girecek.
2012 yılında da önce tarihi açıkladılar ertesi gün kpss ile çakışıyor diyip bir hafta ileri attılar 27 eylül'ün bir hafta sonrası kurban bayramı...
"Az bir krediye ihtiyaç" kesin ve net ifadeler ile çizilmediği için üst bir kritere sahip olmayıp genel hatlar ile 8 dönem ve üzeri öğrenciler 100krediye bile ihtiyacı olsa sınava girebilecektir, nihayetinde aöl için kaynak(maddi) olacaktır.
Burada sıkıntı 27 eylülde yapılacak sınavların ön lisan kpss sınavı ile çakışması ayrıca 32 ilde yapılacak olmasıda kötü bir durum olup 2. Ek sınav hayallerini suya düşürüyor... zira 27 eylül de sınav yapılsa 6 gün sonra kurban bayramı sonuçların açıklanmadı 15 günü bulacak.
Hiç hoş olmadı... allah binbir türlü cezanı versin aöl. Anaokul mezunu birini koysalar oranın başına daha iyi yönetirdi...
Aölde mezun olabilecek ve ön lisans kazanmış bir çok öğrenci ön lisans kpss ye girecek.
2012 yılında da önce tarihi açıkladılar ertesi gün kpss ile çakışıyor diyip bir hafta ileri attılar 27 eylül'ün bir hafta sonrası kurban bayramı...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Adam depresyona girdi Emrahtayfun29 yazdı:İnşAllah basvururuz ama AOL burolari öyle demiyor.emrahk yazdı:Tayfun, "az bir şey" muğlak bir ifade. 1 kredi de olur, 50 kredi de.. Dolayısıyla "mezuniyetine 30 kredi eksiği olanlar başvurur" demediklerine göre sen de başvuracaksıııııınnnnn!!!

Senlik bi durum gözükmüyor ama bunların işi belli olmaz yine olan sana olucak uğraşan sen olucan dediğin gibi sağlam yazıyorsa bi problem çıkmaz işallahMuhammedkaya yazdı:Bu konuda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum dönem incelemelerimin hepsi SAĞLAM yazıyor. Buna ek sınav dönemide dahil.mhak yazdı:Muhammed 7. dönemde ek sınava girmissin ama işallah ileride sorun çıkarmaz sana mezuniyet incelemende bu tür konular inceleniyor durumun o sekildeyken aktif konuma getiriyorlar böyle biseyle karşı karşıya kalmasın işallah
epidoras yazdı:Muğlaklık insanları şüpheye sevk ediyor ve haklısınız.
1- Bütün illerde sınav yapamazlar şayet o kadar öğrenci girmeyecek. Her okulu 20-30 öğrenci için açamazlar. Bu bizim için verilen bir şans herkes biraz fedakarlık yapacak. Ek sınav hak değildir ŞANS'tır bunu unutmayın.
2- 27 Eylül Kpss Ön lisans sınavının bize hiç bir faydası yok liseden mezun olma durumunda olan hiçbir girecek arkadaşada faydası yok bu yüzden evham yapmanız yersiz. 28 Eylül orta öğretim sınavı ile çakışssaydı bu dediğiniz gibi olabilirdi.
3- Kurban bayramı olması mühim değil 1. ek sınavları max 8. ikinci ek sınavları max. 3 günde açıklıyor.