Ek sınava Girebilirmiyim?
Ek sınava Girebilirmiyim?
23 ağustos sınavının açklanmasıyla kredim 122 olacak dönemim 7 olacak ben ek sınava girecekmiyim ? okadar üstün körü metin yazılmış ki,insan kredi sınırı koyar
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: Ek sınava Girebilirmiyim?
Toplam dönemin 8 ve üzeriyse girebiliyorsun seninki 7 açıklamaya göre giremezsin tabi istisnalar varmı bilemem yinede arayın sorun ama bence giremezsiniz
ADALET
ajlan45 yazdı:23 ağustos sınavının açklanmasıyla kredim 122 olacak dönemim 7 olacak ben ek sınava girecekmiyim ? o kadar üstün körü metin yazılmış ki,insan kredi sınırı koyar
Keşke önceden kayıt yenileme yapsaydın o zaman alırlardı.Geçtiğimiz senelerde Muhammedkaya isimli arkadaş girmiş toplam dönemi 7 olmasına rağmen siz isterseniz onunla bir görüşün.
Stifler yazdı:ajlan45 yazdı:23 ağustos sınavının açklanmasıyla kredim 122 olacak dönemim 7 olacak ben ek sınava girecekmiyim ? o kadar üstün körü metin yazılmış ki,insan kredi sınırı koyar
Keşke önceden kayıt yenileme yapsaydın o zaman alırlardı.Geçtiğimiz senelerde Muhammedkaya isimli arkadaş girmiş toplam dönemi 7 olmasına rağmen siz isterseniz onunla bir görüşün.
şuan toplam dönem 8 ama 23 ağustos sınav sonuçları açıklanınca 7 olacak 147 aradım hat çalışmıyor
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
yok yanlsınız var benmde suan toplam dönem 8 aöl de 6.dönem kayıt yenilersem toplam dönem 9 olacak aöl 7 olack böyle oluyor bende bnm bildiğim toplam dönemler yükseliyor düşmüyor toplam dönem 8 ise suan girersinz bildiğim bu
ADALET
Ebru93 yazdı:yok yanlsınız var benmde suan toplam dönem 8 aöl de 6.dönem kayıt yenilersem toplam dönem 9 olacak aöl 7 olack böyle oluyor bende bnm bildiğim toplam dönemler yükseliyor düşmüyor toplam dönem 8 ise suan girersinz bildiğim bu
anladım teşekkürler 147 halen çalışmıyor
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Ajlan Hanım, ek sınava girebilirsin. Toplam dönemin 8 ise sorun yok demektir. Arkadaş da demiş, dönemler düşmez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Ajlan Hanım, ek sınava girebilirsin. Toplam dönemin 8 ise sorun yok demektir. Arkadaş da demiş, dönemler düşmez...
ok ozaman sevindim teşekkürler
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10