ek sınava kayıt oldum
ek sınava kayıt oldum
ziraat bankası istanbul haznedar şubesinde ek sınav butonu yok!!!! normal sınava bölümüne para yatırdım oda kabul olmadı param boşa gitti,sonra vakıfbanka yatırdım ve kayıt oldum.Geçen dönem tarih 3-4 kalmışım ilk defa eksik kredi aldım bütün hevesim kırıldı ek sınavada girip kaydımı donduracağım
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Re: ek sınava kayıt oldum
Bir iki dersten kaldın diye heves mi kırılır? Gir ek sınava, diğer dönemlere de girsen bu sene mezun olursun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
2015 2.dönemde mezunum eğer hiç kalmazsamemrahk yazdı:Bir iki dersten kaldın diye heves mi kırılır? Gir ek sınava, diğer dönemlere de girse bu sene mezun olursun...
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Kalsan da 2015'te 3. dönem mezun olursun. Derslerden kaldın diye hevesin kırılıyorsa üniversitede ne yapacaksın? 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk

emrahk yazdı:Kalsan da 2015'te 3. dönem mezun olursun. Derslerden kaldın diye hevesin kırılıyorsa üniversitede ne yapacaksın?
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Ben biliyorum, kafana takmayacaksın; olacak bitecek... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Ben biliyorum, kafana takmayacaksın; olacak bitecek...
ikisindende 40 ile kalmışım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Sağlık olsun...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
zıraatbankası atm'sinde ek kayıt yenileme butonu var ordan yap.ajlan45 yazdı:ziraat bankası istanbul haznedar şubesinde ek sınav butonu yok!!!! normal sınava bölümüne para yatırdım oda kabul olmadı param boşa gitti,sonra vakıfbanka yatırdım ve kayıt oldum.Geçen dönem tarih 3-4 kalmışım ilk defa eksik kredi aldım bütün hevesim kırıldı ek sınavada girip kaydımı donduracağım
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
zıraatbankası atm'sinde ek kayıt yenileme butonu var ordan yap.[/quotemuratpek yazdı:ajlan45 yazdı:ziraat bankası istanbul haznedar şubesinde ek sınav butonu yok!!!! normal sınava bölümüne para yatırdım oda kabul olmadı param boşa gitti,sonra vakıfbanka yatırdım ve kayıt oldum.Geçen dönem tarih 3-4 kalmışım ilk defa eksik kredi aldım bütün hevesim kırıldı ek sınavada girip kaydımı donduracağım
bizim şubedkinde yok olan 20 tl oldu vakıfbanktan yatırdım tekrar 20 tl
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
Thomas Edison 999 deneme yapmış pesetmemiş yaptığı bininci deneyde ampulü bulmuş sen şurada 2 dersi kaybetmişsin hemen pes ediyosun.
Ayrıca Ziraat Bankası konusuna gelince bu sizin veya bizim şube alakası değildir.Malesef sizin hatanız çünkü bu iş sistematiktir.Bende Ziraatten yatırıyordum baktım menüde yok acaba başlamadı mı dedim 2. sayfa sonra 3.sayfaya geldim oradaymış yani en son sayfa da ek sınav var.
Ayrıca Ziraat Bankası konusuna gelince bu sizin veya bizim şube alakası değildir.Malesef sizin hatanız çünkü bu iş sistematiktir.Bende Ziraatten yatırıyordum baktım menüde yok acaba başlamadı mı dedim 2. sayfa sonra 3.sayfaya geldim oradaymış yani en son sayfa da ek sınav var.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et