2. EK SINAV İÇİN HERKESİ MAİL ATMAYA DAVET EDİYORUM
-
- Asistan
- İletişim:
2. EK SINAV İÇİN HERKESİ MAİL ATMAYA DAVET EDİYORUM
Arkadaşlar bu sene çok sıkışık takvim olduğu için belki 2. ek sınav yapmayabilirler bunun için aciklise@meb.gov.tr adresine 2 dakikanızı ayırarak 2. ek sınav için istekte bulunmanızı rica ediyorum.
bu 2. ek sınava illa mezun olanlar giriyor diye düşünmüyoruz çogu kişi 8 dönem ve üstü ve gelecek senesini düşünerek plan yapıyo ve bu 2. ek sınav hayali ile yaşıyo . o yüzden sizden ricam 2 dakikanızı ayırın aciklise@meb.gov.tr bu adrese 2. ek sınav olması için mail atın.
bu 2. ek sınava illa mezun olanlar giriyor diye düşünmüyoruz çogu kişi 8 dönem ve üstü ve gelecek senesini düşünerek plan yapıyo ve bu 2. ek sınav hayali ile yaşıyo . o yüzden sizden ricam 2 dakikanızı ayırın aciklise@meb.gov.tr bu adrese 2. ek sınav olması için mail atın.
Re: 2. EK SINAV İÇİN HERKESİ MAİL ATMAYA DAVET EDİYORUM
yolladık ıse yarar umarım
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
Cocuga bak kendi menfaati icin is veriyor 

Bende attım mail.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
2. Ek sınav nasıl olacak ki ? eğer olursa 1.ek sınava girenler girebilecek mi tam olarak anlamadım
yeryuzu33 yazdı:2. Ek sınav nasıl olacak ki ? eğer olursa 1.ek sınava girenler girebilecek mi tam olarak anlamadım
Geçen sene 2 tane ek sınav yapıldı.1.ek sınava girenler 2.ek sınavada girebilirler fakat 2.ek sınavda kredi şartı koyabilirler mesela en fazla 15 kredilik sınav yapabilirler.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Boş konuşma.Hamaney yazdı:Cocuga bak kendi menfaati icin is veriyor
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
2 ek sınav olursa ingilizceden muaf oluyorum bi dil anlatım 7 vardı onada iyi çalışıyorum, cumartesi pazar
sınava gireceğim Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
sınava gireceğim Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.