çıkma belgesi alabilir miyim?
çıkma belgesi alabilir miyim?
şuan öğrencilik durumum mezun incelemesinde görünüyor yarın gidip çıkma belgesi alabilir miyim?
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
Re: çıkma belgesi alabilir miyim?
mezun yazmadan alamssın nursena!
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
ertesi gün alabildim.yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
nur_sena yazdı:ertesi gün alabildim.yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
sende ankarada olmalısın

-
Blueberry yazdı:nur_sena yazdı:ertesi gün alabildim.yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
sende ankarada olmalısınalamayanlar olarak çok tatlıyız
Ankara veya İstanbulla alakası yok. Dosyanız ankaraya gitmesi lazım. Dosyalar ulaşmadan mezun gözükemezsiniz.
Ankarada olanların dosyası merkeze daha çabuk gidiyor o bakımdan ankarada olanlar çoktan mezun edildi..._paristanbul yazdı:Blueberry yazdı:nur_sena yazdı:ertesi gün alabildim.yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
sende ankarada olmalısınalamayanlar olarak çok tatlıyız
Ankara veya İstanbulla alakası yok. Dosyanız ankaraya gitmesi lazım. Dosyalar ulaşmadan mezun gözükemezsiniz.
mezun incelemesinde görünürken aldım belgeyi.ayrıca ankarada değilim
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
o nasıl oldu yanur_sena yazdı:mezun incelemesinde görünürken aldım belgeyi.ayrıca ankarada değilim
çıkma belgesi değil,mezun oldu yazıyo ve bu da üniversiteye kayıt için yeterliIrmak7 yazdı:o nasıl oldu yanur_sena yazdı:mezun incelemesinde görünürken aldım belgeyi.ayrıca ankarada değilim
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
nur_sena yazdı:çıkma belgesi değil,mezun oldu yazıyo ve bu da üniversiteye kayıt için yeterliIrmak7 yazdı:o nasıl oldu yanur_sena yazdı:mezun incelemesinde görünürken aldım belgeyi.ayrıca ankarada değilim
aldığın belgenin fotografını yollama imkanın var mı? Bir çoğumuz için yardımcı olacaktır
sena yazını sonradan gördüm geçici mezun belgesi beklemiyoruz zaten biz çıkma belgesi farklınur_sena yazdı:mezun incelemesinde görünürken aldım belgeyi.ayrıca ankarada değilim