SIKINTI YARATIR MI ?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
oglcn1
Çırak

SIKINTI YARATIR MI ?

Mesaj gönderen oglcn1 » 18 Eyl 2014, 17:32

Arkadaşlar zorunlu derslerim http://www.hizliresimyukle.com/image/PCNP ve dönem derslerim http://www.hizliresimyukle.com/image/PCvz şimdi benim anlamadığım ortak dönem derslerinde ne geziyor onlarıda vermek zorundamıyım ama muaf derslerde görünüyor ama sınavdada ortak kafam karıştı ya

epidoras
Uzman Doktor

Re: SIKINTI YARATIR MI ?

Mesaj gönderen epidoras » 18 Eyl 2014, 18:18

oglcn1 yazdı:Arkadaşlar zorunlu derslerim http://www.hizliresimyukle.com/image/PCNP ve dönem derslerim http://www.hizliresimyukle.com/image/PCvz şimdi benim anlamadığım ortak dönem derslerinde ne geziyor onlarıda vermek zorundamıyım ama muaf derslerde görünüyor ama sınavdada ortak kafam karıştı ya
Sınavdan sonra o dersleri verirsen zorunlu dersler listesinden kaybolacaktır, eğer veremez ve bu dersleri 3. seçişin ise muaf olacaksın ve zorunlu dersler bölümünden muaf dersler bölümüne geçecek. ya da kredi şartlarını tamamlıyorsan mezun olacaksın şimdiden tebrik ederim ama bir sürü ders seçmişsin bütün dersleri ezberlemen gerekicek. :)
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

oglcn1
Çırak

Mesaj gönderen oglcn1 » 18 Eyl 2014, 19:09

o din kültürü falan muaf olarak geçiyor yinede vermek zorundamıyım onu anlamadım kredim 192 zorunlu ders olarakda 3 tane var sadece ?

Hamaney

Mesaj gönderen Hamaney » 18 Eyl 2014, 20:32

Epidoras sen tīp okuyacaktn ne oldu o i$?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Eyl 2014, 20:44

oglcn1 yazdı:o din kültürü falan muaf olarak geçiyor yinede vermek zorundamıyım onu anlamadım kredim 192 zorunlu ders olarakda 3 tane var sadece ?
Muaf dersler listesindeki hiçbir dersi bir daha almak zorunda değilsin; çünkü zorunluluğu kalkıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

lisebitmelidertlerde
Acemi

Mesaj gönderen lisebitmelidertlerde » 18 Eyl 2014, 20:47

konuyla alakasız ama bn bgn 3 ocaktaki sınav için kayıt yeniledim aktif gözkükyoru aam ders seçme ekranım yok neden ** :08:

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 21 Eyl 2014, 19:56

Hamaney yazdı:Epidoras sen tīp okuyacaktn ne oldu o i$?
Selam, mesajınızı geç gördüğüm için geç cevap veriyorum, kusuruma bakmayın :gozkırkma:

Çok istediğim TIP Fakültesine maalesef sıralamam yetmedi(Devlet için konuşuyorum, özellere sıralamam yetiyor)
Bende MF4 37902 sıralamamla devlet üniversitesinde Elektrik Elektronik Mühendisliği yazdım ve zarla zorla AÖL'ün verdiği "bu öğrenci mezun olabilme ihtimali var" benzeri kağıdı ile kayıt yaptırdım.

Üniversite hazırlık sürecinde başladığım dershaneyi bırakmak zorunda kaldım.
1. Dönem AÖL sınavını kaçırdım
yani her türlü olumsuzluğa rağmen bunu yaptım. Bugün yaş 30 olmasaydı gelecek sene ilk 15bine girmek için elimden geleni yapardım ve her azimli insan gibi bende başarırdım.

Ayrıca bu sene ingilizce hazırlık olduğu için ufaktan tekrar üniversite sınavına girme isteğim var, olurda aobp puanımın kırılmasına rağmen bu sene gelebildiğim sıralamanın bir miktar daha üzerine çıkabilirsem nasılsa hazırlığı hallettiğim için başka bir üniversiteyi tercih edebilirdim. Tabi kırık aopb puanı ile ilk 10bine girmek biraz hayal, bunu kabul ediyorum ama bir şey kaybetmem.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Eyl 2014, 22:29

epidoras yazdı:
Hamaney yazdı:Epidoras sen tīp okuyacaktn ne oldu o i$?
Selam, mesajınızı geç gördüğüm için geç cevap veriyorum, kusuruma bakmayın :gozkırkma:

Çok istediğim TIP Fakültesine maalesef sıralamam yetmedi(Devlet için konuşuyorum, özellere sıralamam yetiyor)
Bende MF4 37902 sıralamamla devlet üniversitesinde Elektrik Elektronik Mühendisliği yazdım ve zarla zorla AÖL'ün verdiği "bu öğrenci mezun olabilme ihtimali var" benzeri kağıdı ile kayıt yaptırdım.

Üniversite hazırlık sürecinde başladığım dershaneyi bırakmak zorunda kaldım.
1. Dönem AÖL sınavını kaçırdım
yani her türlü olumsuzluğa rağmen bunu yaptım. Bugün yaş 30 olmasaydı gelecek sene ilk 15bine girmek için elimden geleni yapardım ve her azimli insan gibi bende başarırdım.

Ayrıca bu sene ingilizce hazırlık olduğu için ufaktan tekrar üniversite sınavına girme isteğim var, olurda aobp puanımın kırılmasına rağmen bu sene gelebildiğim sıralamanın bir miktar daha üzerine çıkabilirsem nasılsa hazırlığı hallettiğim için başka bir üniversiteyi tercih edebilirdim. Tabi kırık aopb puanı ile ilk 10bine girmek biraz hayal, bunu kabul ediyorum ama bir şey kaybetmem.
Ben de şimdi hatırladım, sizin tıp okuma hayaliniz vardı. Keşke olabilseydi ama bir yıl çalışıp da tıp kazanmak pek kolay olmaz; kaldı ki dershaneyi de bırakmışsınız. Yine de çok rağbet gören popüler bir bölüm olan Elektrik Elektronik Mühendisliğini kazanmışsınız. Tebrik ederim.

İnşallah mezuniyetinizi de forumda paylaşır, okul yıllarının özetini geçersiniz bir gün. Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön