yarın da çıkmassa artık ne yapacam bilmiyorum
vizelerden sonra mı kayıt yapacaz üniversiteye. ha öyleyse söylesinler oturalım evde tekrar ygs lys çalışalım

Her kurum kendi halinde
Irmak7 yazdı:Pazartesi günü halk eğitime gittim amacım evraklarımın fotokopisini alıp ankaraya faks çekmekti -malum üniversite başladı biz gidemiyoruz hala- gittiğimde biz yollıcaz dedilerse de kibarca ısrar ettim kabul ettiler evrakların fotokopisini getirdiklerinde ilkokul diplomasının benim değil kardeşiminki olduğunu gördüm söyledim halk eğitimdekiler de benim kadar şok oldular örgünde okurken bulunduğum okul aynı lisede olduğum kardeşiminkini yollamış halk eğitime, görevli eğer bu evrak ankaraya gitseydi işlemin çok uzun sürer üniversiten tehlikeye girerdi okuldan git iste diplomanı bekleriz seni dedi ertesi gün sabahtan farklı şehirde olan eski liseme gittim arşivini baştan aşağı kontrol ettim diploma yok imzası olan yetkilileri aradım hesap sormak için biri emekli olmuş biri atanmış bi yandan halk eğitimdekiler arıyo nerde kaldın diye tabi bulamadım ilköğretimimi okuduğum okuldan bi mezuniyet belgesi aldık o iş görürmüş onu verdik tabi bunca sıkıntıyı kurumların hatası yüzünden yaşadım şimdi haber bekliyorum mezun yazısının çıkması için
Eğitim sistemimizin işlerini ne kadar özenle(!) yaptığının bir örneği daha
İyi ki fark etmişsin kardeşim bari. Bu ülkede her iş böyle özenli malesef
Cuma günü hallolmazsa işim mecbur yurt için gitmek durumunda kalacağım üniversite şehrime

900 km git geri gel geri git yapılır mı ya

bi gidiş 120 tl ayriyeten

Başka şehirde ki bir halk eğitim merkezinden alsak çıktıyı sistem çökecek sankiya