27 Ekim 2014 Ek sınav sorularını veriyorum :)

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
canoztrk
Çırak

Re: 27 Ekim 2014 Ek sınav sorularını veriyorum :)

Mesaj gönderen canoztrk » 25 Eyl 2014, 23:50

derslerim ing 5 6 7 8 fizik 1 2

mustafadokk
Asistan
İletişim:

Mesaj gönderen mustafadokk » 25 Eyl 2014, 23:51

epidoras yazdı:
mustafadokk yazdı:dostum ne 2012 soruları :) 2014 te girdigimi sorular dan soracaklar :)
Yok arkadaşım 2012 sorularını sormayacaklar 2012 yılındaki gibi olacak demek istedim.
Yani 2014'ün 1. ve 2. dönem soruları Ek sınavda gelecek. söylemek istediğim buydu. Ben 2012 ek sınavını örnek verdim arkadaşlar kıyaslasın diye :)

Eğer 2012 sorularını 2014 ek sınavında sorulacağını sanan arkadaş varsa YOK ÖYLE BİR ŞEY :)

kusura bakma ben yanlış anlamışım :) haklısın kardeş

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 25 Eyl 2014, 23:59

canoztrk yazdı:ben 7 gündür 1 . 2 . 3 dönem sınav sonuçlarına çalışıyorum 6 zorunlu ders 360 soru ezberlemeye çalışıyorum kafam allak bullak oldu :(((
eğer çıkmış sorulardan gelmezse bittim demektir ünüversite kayıdı yalan olur
Hocam keşke çalışsaydınız.
Kitap aralarında ki sorulara bakmanızı öneririm mutlaka çıkıyor.
Soru ezberlemek bir çözüm değildir haberiniz olsun.İşinizi şansa bırakıyorsunuz.
İngilizce 5 ' e dün başladım bugün bitti sayılır.İlk baştan çalışsaydınız eminim verirdiniz derslerinizi.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 26 Eyl 2014, 17:40

epidoras yazdı:Arkadaşlar bize soruların hangi şekilde sorularulacağı örnek olsun diye bildiğiniz gibi AÖL'ün sitesinde geçmiş sınavlar soru arşivi var.
adresi: http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=138

Bu link'in sayfasında bize örnek olsun diye 1 tane ek sınav'ın soruları bulunmakta o da "08 Eylül 2012 Açık Öğretim Lisesi Ek Sınav soru ve cevapları"
Ben bunu indirdim ve 2012 yılında sorulan sorular ile ek sınavda sorulan soruların büyük bir çoğunluğunu karşılaştırdım 7-8 ders için ve gerisini incelemeye gerek görmedim.

Gelmek istediğim nokta Ek sınavda sadece 1. ve 2. Dönem sorularından bir harmanlama yapılarak Ek sınav yapılmakta.
3. dönem sorularını hiç dahil etmediklerine şahit oldum. Bunun mantıklı nedenide öteki sınavla arasında aşağı yukarı 30gün olduğu içindir ve bu ek sınav klavuzlarını 3. dönem soruları yayınlanmadan önce hazır olması adına bastırıyorlardır.

Velhasıl herkes gireceği ders için yukardaki sayfadan 2012 sınavlarını indirip kendi dersini kontrol etsin soruların 1. ve 2. dönemden geldiğini göreceksiniz.

Bu kısımdan sonra bu dar vakitte sınavına gireceğiniz dersin 1. ve 2. dönem sorularını çalışmanız sizin 100 gibi bir notla derslerinizi başarı ile vermenizi sağlayacaktır.
Mesela ben 11 ders vereceğim tanınan 10gün içerisinde bu kitapları çalışamayacağımı onlarda bildiği için böyle bir uygulama ile biz öğrencilere kolaylık sağlıyorlar.

Herkese şimdiden başarılar dilerim ve 2012 sorularını inceleyip hani yok 3. dönem sınavından da şu derste sorduklarını bulursanız paylaşmanızda diğer arkadaşlar için faydalı olacaktır. Ayrıca geçmiş dönemlerde ek sınava girip 1. ve 2. dönem dışında soru sorulan arkadaş varsa onlarda bizi bilgilendirirse şu kısacık zaman aralığında sınava girecek öğrenciler için iyi olacaktır.
aynen başkan 2012 sınavlarına bakıyorum bence cok yararlı.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

“Sınavlar” sayfasına dön