GEÇME NOTU 45 Tİ 50 OLDU
Re: GEÇME NOTU 45 Tİ 50 OLDU
Artık hiç farketmez şurda 4 kredim kalmış.2.ek sınav yapılırsa zorunlu dersleri verip mezunum.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Asistan
- İletişim:
yeni seneye geçerli dostumsem1h2612 yazdı:ek sınav için geçerli mi yoksa 2015de mi devreye gircek bu sistem?
1 ocakdan sonra diye biliyorum
Bu yıl çok fazla çalışmak gerekecek ozaman
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
Arkadaşlar iyi yönünden bakın artık diploma notlar 50 ve üzeri olacak 
45 ile mezun olan 45.5.0,12= 27 puan
50 ile mezun olan 50.5.0,12= 30 puan üniversite sınavında eklenecek.

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Eski sistemde de diploma notu en az olana 30, en yüksek olana 60 OBP veriliyordu. Yani 30 altında okul puanı almak mümkün değildi...epidoras yazdı:Arkadaşlar iyi yönünden bakın artık diploma notlar 50 ve üzeri olacak
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bilmiyordum bunuemrahk yazdı:Eski sistemde de diploma notu en az olana 30, en yüksek olana 60 OBP veriliyordu. Yani 30 altında okul puanı almak mümkün değildi...epidoras yazdı:Arkadaşlar iyi yönünden bakın artık diploma notlar 50 ve üzeri olacak

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Açık lise gittikçe zorlaşıyor. Devlet her açık liseliyi genç sanıyor olabilir ama öyle değil. Bin bir güçlükle vakit ayırıp ders çalışan ileri yaşlarda öğrenciler var. Bunlara İngilizceyi zorunlu yaptılar, şimdi de geçme notu 50 oldu...epidoras yazdı:Bilmiyordum bunuemrahk yazdı:Eski sistemde de diploma notu en az olana 30, en yüksek olana 60 OBP veriliyordu. Yani 30 altında okul puanı almak mümkün değildi...epidoras yazdı:Arkadaşlar iyi yönünden bakın artık diploma notlar 50 ve üzeri olacak
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk