sorular!!!
sorular!!!
Evet arkadaşlar ilk oturumda sorular hep geçmiş sorulardan çıktı. çıkmış sorulara çalışmak iyi oldu.sınavdan çıktım direk bir internet kafeye geldim çıkmış sorulara bakıyorum.
ikinci oturuma giren arkadaşlara başarılar diliyorum..

Re: sorular!!!
Hadi bakalım geçmiş olsun. İkinci oturumda da çalıştığın geçmiş sorulardan çıksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bu Forumda bir tek kişinin dediğini dikkate alın oda emrahk'dır.Teşekkürler üstad
Rica ederim ama öyle deme. Bu forumda herkes gönüllü olarak birbirine yardım etme niyetinde. Az bilgilidir, çok bilgilidir fark etmez, önemli olan iyi niyet...Stifler yazdı:Bu Forumda bir tek kişinin dediğini dikkate alın oda emrahk'dır.Teşekkürler üstad
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk