ek sınav ne zaman açıklanır

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
canoztrk
Çırak

ek sınav ne zaman açıklanır

Mesaj gönderen canoztrk » 27 Eyl 2014, 18:54

arkadaşlar 360 soru ezberleyip sınava girmiştim ve 2 dönemde ing 1 2 3 4 5 6 7 8 fizik 1 2 derslerini verdim inşallah mezun olucam açıklanınca daha önce durumumu anlatmıştım üüversite kazandığımı felan herşey bu sınava bağlıydı ve istediğimden daha iyi geçti geçmiş dönemin 1 2 dönem sorularını sormuşlar bende onları ezberlemiştim zaten bu forumda bana çok yardımcı oldunuz herkese teşekkür ederim dua istemiştim sizlerden ettiniz sağolun varolun şuan omuzumdan büyük bi yük kaltı birde şu ek sınav sonuçları ne zaman açıklanır bilen var mı hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim şimdiden

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Re: ek sınav ne zaman açıklanır

Mesaj gönderen cemil.ksa » 27 Eyl 2014, 19:02

Kimsenin net bir tarih verebileceğini zannetmiyorum. Tek umudumuz biran evvel açıklanması olsun.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 27 Eyl 2014, 20:09

geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir :01:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 27 Eyl 2014, 22:08

Blueberry yazdı:geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir :01:
Hayır en geç cuma"ya kadar açıklanacak.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 27 Eyl 2014, 22:10

cuma bayram tatiline girdi pek sanmıyorum :01:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 27 Eyl 2014, 22:22

Blueberry yazdı:cuma bayram tatiline girdi pek sanmıyorum :01:
Bayram haftasında bayram tatili olması nedeni ile o hafta çoğu yerde yoğun geçer yapılacak 5 günlük tatillin arasını kapatmak için.Cumaya kalmaz bile,benim için bu sınav sonucundan çok 2.ek sınav duyurusu önemli yoksa ocağa kaldım. :)
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

keremseyhan
Acemi

Mesaj gönderen keremseyhan » 27 Eyl 2014, 22:26

Bayramdan önce açıklarlar Bayram hediyesi :D cuma en geç açıklanır az kişi girdi sınava

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Eyl 2014, 22:28

TheRummer yazdı:
Blueberry yazdı:geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir :01:
Umarım öyle olur. Son olarak Cuma'yı tatil ilan ettiler. Dolayısıyla 4 iş günü var önümüzde... Çok çabalarlarsa neden olmasın, açıklayabilirler erkenden. Tabi bir çok ilden sınav dosyaları kargoyla merkeze gidecek, işte vakit kaybettiren o olacak.

Geçen yıllarda 30 kredi eksik olma şartı olduğunda daha az kişi ek sınava girerdi ama artık mezuniyet beklemeyen bile 8 dönemi geçince ek sınava giriyor. Bu da çok daha fazla öğrencinin katılması demek. Dolayısıyla bayramdan önce açıklanması imkansız değil ama şaşırırım açıkçası...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 27 Eyl 2014, 22:33

emrahk yazdı:
TheRummer yazdı:
Umarım öyle olur. Son olarak Cuma'yı tatil ilan ettiler. Dolayısıyla 4 iş günü var önümüzde... Çok çabalarlarsa neden olmasın, açıklayabilirler erkenden. Tabi bir çok ilden sınav dosyaları kargoyla merkeze gidecek, işte vakit kaybettiren o olacak.

Geçen yıllarda 30 kredi eksik olma şartı olduğunda daha az kişi ek sınava girerdi ama artık mezuniyet beklemeyen bile 8 dönemi geçince ek sınava giriyor. Bu da çok daha fazla öğrencinin katılması demek. Dolayısıyla bayramdan önce açıklanması imkansız değil ama şaşırırım açıkçası...
Bizim milletimiz işini yarım bırakıp yatmayı sevdiği için bir şey yapamazlar aslında.Memur diye oturanlar hiç bir şeyden anlamıyorlar,kpss"den 60 alıp torpille yerleşen kesim çoğu...Sınav açıklanmasından çok beni 2.ek sınavın yapılmayacağı kaygılandırıyor umarım yapılır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 Eyl 2014, 22:37

Haklısın.. İkinci ek sınavı yaparlar merak etmesin kimse...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 28 Eyl 2014, 12:33

bayramdan sonra acıklanacak diye duydum pazartesi acıklarlar.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

“Sınavlar” sayfasına dön