ek sınav ne zaman açıklanır
ek sınav ne zaman açıklanır
arkadaşlar 360 soru ezberleyip sınava girmiştim ve 2 dönemde ing 1 2 3 4 5 6 7 8 fizik 1 2 derslerini verdim inşallah mezun olucam açıklanınca daha önce durumumu anlatmıştım üüversite kazandığımı felan herşey bu sınava bağlıydı ve istediğimden daha iyi geçti geçmiş dönemin 1 2 dönem sorularını sormuşlar bende onları ezberlemiştim zaten bu forumda bana çok yardımcı oldunuz herkese teşekkür ederim dua istemiştim sizlerden ettiniz sağolun varolun şuan omuzumdan büyük bi yük kaltı birde şu ek sınav sonuçları ne zaman açıklanır bilen var mı hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim şimdiden
Re: ek sınav ne zaman açıklanır
Kimsenin net bir tarih verebileceğini zannetmiyorum. Tek umudumuz biran evvel açıklanması olsun.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hayır en geç cuma"ya kadar açıklanacak.Blueberry yazdı:geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
cuma bayram tatiline girdi pek sanmıyorum 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bayram haftasında bayram tatili olması nedeni ile o hafta çoğu yerde yoğun geçer yapılacak 5 günlük tatillin arasını kapatmak için.Cumaya kalmaz bile,benim için bu sınav sonucundan çok 2.ek sınav duyurusu önemli yoksa ocağa kaldım.Blueberry yazdı:cuma bayram tatiline girdi pek sanmıyorum

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Acemi
Bayramdan önce açıklarlar Bayram hediyesi
cuma en geç açıklanır az kişi girdi sınava

Umarım öyle olur. Son olarak Cuma'yı tatil ilan ettiler. Dolayısıyla 4 iş günü var önümüzde... Çok çabalarlarsa neden olmasın, açıklayabilirler erkenden. Tabi bir çok ilden sınav dosyaları kargoyla merkeze gidecek, işte vakit kaybettiren o olacak.TheRummer yazdı:Hayır en geç cuma"ya kadar açıklanacak.Blueberry yazdı:geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir
Geçen yıllarda 30 kredi eksik olma şartı olduğunda daha az kişi ek sınava girerdi ama artık mezuniyet beklemeyen bile 8 dönemi geçince ek sınava giriyor. Bu da çok daha fazla öğrencinin katılması demek. Dolayısıyla bayramdan önce açıklanması imkansız değil ama şaşırırım açıkçası...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bizim milletimiz işini yarım bırakıp yatmayı sevdiği için bir şey yapamazlar aslında.Memur diye oturanlar hiç bir şeyden anlamıyorlar,kpss"den 60 alıp torpille yerleşen kesim çoğu...Sınav açıklanmasından çok beni 2.ek sınavın yapılmayacağı kaygılandırıyor umarım yapılır.emrahk yazdı:Umarım öyle olur. Son olarak Cuma'yı tatil ilan ettiler. Dolayısıyla 4 iş günü var önümüzde... Çok çabalarlarsa neden olmasın, açıklayabilirler erkenden. Tabi bir çok ilden sınav dosyaları kargoyla merkeze gidecek, işte vakit kaybettiren o olacak.TheRummer yazdı:Hayır en geç cuma"ya kadar açıklanacak.Blueberry yazdı:geçmiş sınavlara bakarsak 1 hafta içinde açıklanmış bayramdan dolayı bayram sonrası olabilir
Geçen yıllarda 30 kredi eksik olma şartı olduğunda daha az kişi ek sınava girerdi ama artık mezuniyet beklemeyen bile 8 dönemi geçince ek sınava giriyor. Bu da çok daha fazla öğrencinin katılması demek. Dolayısıyla bayramdan önce açıklanması imkansız değil ama şaşırırım açıkçası...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Haklısın.. İkinci ek sınavı yaparlar merak etmesin kimse...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
bayramdan sonra acıklanacak diye duydum pazartesi acıklarlar.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.