YÖK KARARI
YÖK KARARI
2014 ÖSYS ve 2014 DGS sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrencilerin 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili yükseköğretim kurumlarına başvurmaları halinde kontenjana bakılmaksızın kayıtlarının yapılmasına, bu tarihten sonra başvuran adaylara işlem yapılmamasına karar verilmiştir.
ARKADAŞLAR BU NEDİR? KAZANDIGIM ÜNİVERSİTE DE BUNU YAYINLAMIŞ. EK SINAV SONUCLARI VE MEZUNİYET BU TARİHE YETİŞİR Mİ Kİ?
ARKADAŞLAR BU NEDİR? KAZANDIGIM ÜNİVERSİTE DE BUNU YAYINLAMIŞ. EK SINAV SONUCLARI VE MEZUNİYET BU TARİHE YETİŞİR Mİ Kİ?
Re: YÖK KARARI
9 ekim'de veya daha önce açıklanıcak ama 9 ekim kesin Allah'ın izniyle yetişeceksiniz.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
dostum bende ilk gördüğümde paniklemiştim haatta ünüversite bizzat msj bile attı bana öğrenci işlerini aradım ek sınava girdiysen 7 kasıma kadar mazeretli kayıt yaptırabilirsin dedi sorun yok yani aöl için
- yeşil gözlü
- Uzman
Bende suan panik.icindeyim ya bu universite nerden sms atiyor sizlere sadece ozel universitelermi atiyor anlamdim aciklarmisiniz lutfen bn devlet unisini kazandim ama sms fln glmiyr ????????canoztrk yazdı:dostum bende ilk gördüğümde paniklemiştim haatta ünüversite bizzat msj bile attı bana öğrenci işlerini aradım ek sınava girdiysen 7 kasıma kadar mazeretli kayıt yaptırabilirsin dedi sorun yok yani aöl için
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
yeşil gözlü yazdı:Bende suan panik.icindeyim ya bu universite nerden sms atiyor sizlere sadece ozel universitelermi atiyor anlamdim aciklarmisiniz lutfen bn devlet unisini kazandim ama sms fln glmiyr ????????canoztrk yazdı:dostum bende ilk gördüğümde paniklemiştim haatta ünüversite bizzat msj bile attı bana öğrenci işlerini aradım ek sınava girdiysen 7 kasıma kadar mazeretli kayıt yaptırabilirsin dedi sorun yok yani aöl için
kazandığın üniversitenin ön kayıtı yok muydu? formu doldururken iletişim bilgilerini öğrenip senle irtibat kuruyorlar

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- yeşil gözlü
- Uzman
Vardi ve yaptim.ama hicbirsekilde sms gelmiyr telefonami geliyor yoksa mail falanmiBlueberry yazdı:yeşil gözlü yazdı:Bende suan panik.icindeyim ya bu universite nerden sms atiyor sizlere sadece ozel universitelermi atiyor anlamdim aciklarmisiniz lutfen bn devlet unisini kazandim ama sms fln glmiyr ????????canoztrk yazdı:dostum bende ilk gördüğümde paniklemiştim haatta ünüversite bizzat msj bile attı bana öğrenci işlerini aradım ek sınava girdiysen 7 kasıma kadar mazeretli kayıt yaptırabilirsin dedi sorun yok yani aöl için
kazandığın üniversitenin ön kayıtı yok muydu? formu doldururken iletişim bilgilerini öğrenip senle irtibat kuruyorlar
Maxwel
Maxwel
telefona geliyor genel bilgileri gönderiyorlar kayıt tarihleri vs...
ama sen üniyi arkadaşların yaptığı gibi durumunla ilgili arayıp konuş için rahat etsin
ama sen üniyi arkadaşların yaptığı gibi durumunla ilgili arayıp konuş için rahat etsin

- yeşil gözlü
- Uzman
Of neden glmiyor bana ya tsk.edrm arayim yada gidip konusayim.peki bu uni kyitlsri erkne alinmis bu nedrBlueberry yazdı:telefona geliyor genel bilgileri gönderiyorlar kayıt tarihleri vs...
Maxwel
Maxwel
şu an ek yerleştirme kayıtları ve ikinci üni kayıtları başladı
aöf için kayıt hakkı kazanmış bizim gibi aöl öğrencilerine yeni kayıt açık 29- 10 ekime kadar...

aöf için kayıt hakkı kazanmış bizim gibi aöl öğrencilerine yeni kayıt açık 29- 10 ekime kadar...
Yorumunuzu görünce bir an heyecanlandım sonuçlar açıklandı diye ama ekler daha açıklanmamış.Blueberry yazdı:şu an ek yerleştirme kayıtları ve ikinci üni kayıtları başladı![]()