Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya
Re: Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya
Arkadaşlar aranızda Coğrafya ya da Türk Dili ve Edebiyatı okuyanlar var mı? Aöf olarak zorlayıcı mı edebiyatın dil dersleri zormuş diyorlar.
malesef ben eskı monoton hayatıma gerı dondum sosyal hızmetler bıttı egıtım hayatımda bıttı dgsyede kpssyede gıremedım bebekten dolayı sen napıyosun krıptongırdınmı dgsye falanyakdogan yazdı:Mezun olup üniversiteye başlayanların çoğu haliyle buralardan uzaklaşacaktır.kripton yazdı:Yağmuur hoşgeldin nerelerdesin neler yapıyorsun. Anladığım kadarı ile mezunsunTebrikler
Yok ben de girmedim dgs vs.. sınavlara. Ben de rutin işlerle uğraşıyorum eskisi gibi. Yani boş vaktim yok ama yap yap hep aynı
Tabi yine okunacak bir sürü kitabım var sıraya girmiş. Tabi okuldaki gibi çok zaman ayrılmıyor.
Bence monoton deme hayatına. 2 tane çocuğun var onlar vaktinin çoğunu alır zaten. Bilirsin ki anne ilgisi çok önemli ve gerekli. Hayatını monotonluktan kurtaran birer nimettir evlatların. Bunun dışında bi hobin varsa onunlar uğraşabilirsin.

Bence monoton deme hayatına. 2 tane çocuğun var onlar vaktinin çoğunu alır zaten. Bilirsin ki anne ilgisi çok önemli ve gerekli. Hayatını monotonluktan kurtaran birer nimettir evlatların. Bunun dışında bi hobin varsa onunlar uğraşabilirsin.

dedıgın gıbı hobıye gerek yok bebek zaten butun vaktımı alıyo ama alıstıkya lıseden berı bı telas gecıcemmı kalıcammı heyecanına o yuzden bosluga dustumkripton yazdı:Yok ben de girmedim dgs vs.. sınavlara. Ben de rutin işlerle uğraşıyorum eskisi gibi. Yani boş vaktim yok ama yap yap hep aynıTabi yine okunacak bir sürü kitabım var sıraya girmiş. Tabi okuldaki gibi çok zaman ayrılmıyor.

Ek yerleştirme açıklandı ve 1. tercihime yerleştim. Aranıza katılıyorum. 

hayırlı olsun gamzeKGamze yazdı:Ek yerleştirme açıklandı ve 1. tercihime yerleştim. Aranıza katılıyorum.

nereye yerleştin

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Teşekkür ederim. Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleştim. Şimdi hedefim 2'inci üniversite kayıtlarına yetişmek. 

KGamze yazdı:Teşekkür ederim. Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleştim. Şimdi hedefim 2'inci üniversite kayıtlarına yetişmek.
eskiişehir anadolu türk edebiyat mı?
2. üni için farklı bir fakülte olmalı... ata ya da istanbul kayıt tarihleri bitmek üzere acele et

Yerleşme sonuç sayfamda ÖSYM 13-15 ekim arası yazıyor. Anadolu üni. 29 eylül- 17 ekim olarak belirlemiş. Bayramdan sonra kayıt olmayı düşünüyorum sonra öğrenci belgesi alıp hemen Atatürk üni. göndereceğim kargo ile son gün 17 ekim umarım zamanında hallederim.
Eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Lojistik bende geldim yanınıza.
Fakat kayıt 13-15 ekim arasında yazıyor ben 2.ek sınavla ingilizcelerden muaf olcam mazeretli kayıt yapabiliyormuyuz ? 2.ek sınav 21 ekimde açıklanacak.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Oooo burası hareketli olacak gibi bu sene. Hoş geldiniz arkadaşlar hayırlı olsun 

Başka bir iletine de cevap vermiştim; 1 Kasım'a kadar çıkma belgen ile kayıt olabilirsin...TheRummer yazdı:Eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Lojistik bende geldim yanınıza.Fakat kayıt 13-15 ekim arasında yazıyor ben 2.ek sınavla ingilizcelerden muaf olcam mazeretli kayıt yapabiliyormuyuz ? 2.ek sınav 21 ekimde açıklanacak.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Evet gördüm aöl 2.ek sınav"ı yaparak bizi mağdur etmedi sağolsun.Teşekkürler ama lojistik 2 yıllıkmış ben 4 yıllık biliyordum ona üzüldüm.Peki bu 13-15 ekim arasında birşey yapmam gerekiyormu yoksa 2.ek sınavdan sonramı müraacat etmeliyim.emrahk yazdı:Başka bir iletine de cevap vermiştim; 1 Kasım'a kadar çıkma belgen ile kayıt olabilirsin...TheRummer yazdı:Eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Lojistik bende geldim yanınıza.Fakat kayıt 13-15 ekim arasında yazıyor ben 2.ek sınavla ingilizcelerden muaf olcam mazeretli kayıt yapabiliyormuyuz ? 2.ek sınav 21 ekimde açıklanacak.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Aöf kayıt için 13-15 ekim kayıt tarihi arasında birşey yapmam gerekiyormu durumumu bildirmem açısından yoksa 2.ek sınavdan sonramı müraacat etmeliyim. ?
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
2. ek sınavdan sonra başvurcaksın çünkü çıkma belgesi olmadan kayıt olamazsınTheRummer yazdı:Aöf kayıt için 13-15 ekim kayıt tarihi arasında birşey yapmam gerekiyormu durumumu bildirmem açısından yoksa 2.ek sınavdan sonramı müraacat etmeliyim. ?