Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya

Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT) Hakkında Herşey
KGamze
Doçent

Re: Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya

Mesaj gönderen KGamze » 18 Eyl 2014, 15:04

Arkadaşlar aranızda Coğrafya ya da Türk Dili ve Edebiyatı okuyanlar var mı? Aöf olarak zorlayıcı mı edebiyatın dil dersleri zormuş diyorlar.

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 23 Eyl 2014, 15:05

yakdogan yazdı:
kripton yazdı:Yağmuur hoşgeldin nerelerdesin neler yapıyorsun. Anladığım kadarı ile mezunsun :) Tebrikler
Mezun olup üniversiteye başlayanların çoğu haliyle buralardan uzaklaşacaktır. :)
malesef ben eskı monoton hayatıma gerı dondum sosyal hızmetler bıttı egıtım hayatımda bıttı dgsyede kpssyede gıremedım bebekten dolayı sen napıyosun krıptongırdınmı dgsye falan

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 24 Eyl 2014, 13:22

Yok ben de girmedim dgs vs.. sınavlara. Ben de rutin işlerle uğraşıyorum eskisi gibi. Yani boş vaktim yok ama yap yap hep aynı :) Tabi yine okunacak bir sürü kitabım var sıraya girmiş. Tabi okuldaki gibi çok zaman ayrılmıyor.

Bence monoton deme hayatına. 2 tane çocuğun var onlar vaktinin çoğunu alır zaten. Bilirsin ki anne ilgisi çok önemli ve gerekli. Hayatını monotonluktan kurtaran birer nimettir evlatların. Bunun dışında bi hobin varsa onunlar uğraşabilirsin.
Resim

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 30 Eyl 2014, 01:55

kripton yazdı:Yok ben de girmedim dgs vs.. sınavlara. Ben de rutin işlerle uğraşıyorum eskisi gibi. Yani boş vaktim yok ama yap yap hep aynı :) Tabi yine okunacak bir sürü kitabım var sıraya girmiş. Tabi okuldaki gibi çok zaman ayrılmıyor.

Bence monoton deme hayatına. 2 tane çocuğun var onlar vaktinin çoğunu alır zaten. Bilirsin ki anne ilgisi çok önemli ve gerekli. Hayatını monotonluktan kurtaran birer nimettir evlatların. Bunun dışında bi hobin varsa onunlar uğraşabilirsin.
dedıgın gıbı hobıye gerek yok bebek zaten butun vaktımı alıyo ama alıstıkya lıseden berı bı telas gecıcemmı kalıcammı heyecanına o yuzden bosluga dustum :D rahat battı dıyelım :09:

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 03 Eki 2014, 01:29

Ek yerleştirme açıklandı ve 1. tercihime yerleştim. Aranıza katılıyorum. :04:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eki 2014, 01:33

KGamze yazdı:Ek yerleştirme açıklandı ve 1. tercihime yerleştim. Aranıza katılıyorum. :04:
hayırlı olsun gamze :11:

nereye yerleştin :sandalye:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 03 Eki 2014, 01:40

Teşekkür ederim. Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleştim. Şimdi hedefim 2'inci üniversite kayıtlarına yetişmek. :roll:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eki 2014, 01:47

KGamze yazdı:Teşekkür ederim. Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleştim. Şimdi hedefim 2'inci üniversite kayıtlarına yetişmek. :roll:

eskiişehir anadolu türk edebiyat mı?

2. üni için farklı bir fakülte olmalı... ata ya da istanbul kayıt tarihleri bitmek üzere acele et :26:

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 03 Eki 2014, 03:15

Yerleşme sonuç sayfamda ÖSYM 13-15 ekim arası yazıyor. Anadolu üni. 29 eylül- 17 ekim olarak belirlemiş. Bayramdan sonra kayıt olmayı düşünüyorum sonra öğrenci belgesi alıp hemen Atatürk üni. göndereceğim kargo ile son gün 17 ekim umarım zamanında hallederim.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 03 Eki 2014, 03:34

Eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Lojistik bende geldim yanınıza. :) Fakat kayıt 13-15 ekim arasında yazıyor ben 2.ek sınavla ingilizcelerden muaf olcam mazeretli kayıt yapabiliyormuyuz ? 2.ek sınav 21 ekimde açıklanacak.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 03 Eki 2014, 09:10

Oooo burası hareketli olacak gibi bu sene. Hoş geldiniz arkadaşlar hayırlı olsun :11:
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Eki 2014, 12:04

TheRummer yazdı:Eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Lojistik bende geldim yanınıza. :) Fakat kayıt 13-15 ekim arasında yazıyor ben 2.ek sınavla ingilizcelerden muaf olcam mazeretli kayıt yapabiliyormuyuz ? 2.ek sınav 21 ekimde açıklanacak.
Başka bir iletine de cevap vermiştim; 1 Kasım'a kadar çıkma belgen ile kayıt olabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 03 Eki 2014, 12:48

emrahk yazdı:
TheRummer yazdı:Eskişehir anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Lojistik bende geldim yanınıza. :) Fakat kayıt 13-15 ekim arasında yazıyor ben 2.ek sınavla ingilizcelerden muaf olcam mazeretli kayıt yapabiliyormuyuz ? 2.ek sınav 21 ekimde açıklanacak.
Başka bir iletine de cevap vermiştim; 1 Kasım'a kadar çıkma belgen ile kayıt olabilirsin...
Evet gördüm aöl 2.ek sınav"ı yaparak bizi mağdur etmedi sağolsun.Teşekkürler ama lojistik 2 yıllıkmış ben 4 yıllık biliyordum ona üzüldüm.Peki bu 13-15 ekim arasında birşey yapmam gerekiyormu yoksa 2.ek sınavdan sonramı müraacat etmeliyim.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 03 Eki 2014, 14:25

Aöf kayıt için 13-15 ekim kayıt tarihi arasında birşey yapmam gerekiyormu durumumu bildirmem açısından yoksa 2.ek sınavdan sonramı müraacat etmeliyim. ?

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Eki 2014, 15:09

TheRummer yazdı:Aöf kayıt için 13-15 ekim kayıt tarihi arasında birşey yapmam gerekiyormu durumumu bildirmem açısından yoksa 2.ek sınavdan sonramı müraacat etmeliyim. ?
2. ek sınavdan sonra başvurcaksın çünkü çıkma belgesi olmadan kayıt olamazsın :!:

“Yükseköğretim / YKS (TYT, AYT, YDT)” sayfasına dön