mezuniyet incelemesinde sorun çıkar mı ?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
canoztrk
Çırak

mezuniyet incelemesinde sorun çıkar mı ?

Mesaj gönderen canoztrk » 30 Eyl 2014, 14:32

ben 2010 yılında aöl ye örgün eğitimden tastikname ile kayıt oldum 9. sınıfda sınıfda kalmıştım sonra da 1 yıl devamsızlıkdan kaldım aöl ye kayıt oldum bana 18 kredi verdiler acaba sorun çıkar mı mezuniyet incelemesinde bir yardımcı olurmusunuz bilgisi olan var ise ek sınav sonucunda mezun olucam inşallah

epidoras
Uzman Doktor

Re: mezuniyet incelemesinde sorun çıkar mı ?

Mesaj gönderen epidoras » 30 Eyl 2014, 18:49

canoztrk yazdı:ben 2010 yılında aöl ye örgün eğitimden tastikname ile kayıt oldum 9. sınıfda sınıfda kalmıştım sonra da 1 yıl devamsızlıkdan kaldım aöl ye kayıt oldum bana 18 kredi verdiler acaba sorun çıkar mı mezuniyet incelemesinde bir yardımcı olurmusunuz bilgisi olan var ise ek sınav sonucunda mezun olucam inşallah
Kayıt işleminde evraklarının tam olduğuna inanıyorsan ve okulu bıraktıktan sonra AOL e geçtiğinde bir yanlışlık yapıp fazla kredi vermediklerine eminsen sıkıntı olmayacaktır.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

keremseyhan
Acemi

Mesaj gönderen keremseyhan » 30 Eyl 2014, 19:29

İyidi Eksik Evrak olsa adamlar kayıt yapmıyor zaten D:D::D eksik dosya ile kayıt yapmazlar 2010 tarihli olanlar dosyaları ankarada olduğu için direk mezun yazıyo bazılarınkinde bizdede mezun yazma ihtimali var

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 30 Eyl 2014, 19:57

keremseyhan yazdı:İyidi Eksik Evrak olsa adamlar kayıt yapmıyor zaten D:D::D eksik dosya ile kayıt yapmazlar 2010 tarihli olanlar dosyaları ankarada olduğu için direk mezun yazıyo bazılarınkinde bizdede mezun yazma ihtimali var
Bazı evraklar hatalı olduğu halde kayıt kabulü yapan yerler var. Kontrol etmesi gereken gerekli ilgiyi gosteremediği için böyle hatalar olabiliyor ya da kaza ile bazi dersleri fazla girip sisteme sonradan öğrenci borçlu çıkartılabiliyor.

Üni kayıt için evrak almaya gittiğimde biri aio ya kayıt oluyordu ve müdürle görevli memur kendi aralarında orta 2 den mi yoksa 3 ten mi kayıdını başlatsak diye tartıştıklarına şahit oldum ve en son ögrenci nim dediği oldu ve orta 3 ten başlattılar 40 yaşındaki kişinin kaydını fakat görevli memur şunu söyledi "bu evraklar ankara gittiğinde eksik dersiniz çıkabilir ve yeniden sınava girebilirsiniz" dedi. Adamda orta 3. Sınıftan başlamın heyecanıyla bu durumu pekte umursamayan bir tavrı vardı.
Böyle durumlar maalesef yaşanabiliyor.
AÖL ün işini yapan halk eğitim merkezleri genellikle bu konuda uzmanlaşmamış hatta eğitimci dahi olmayan kişilerin elinde olan yerler var. Bu yüzden AÖL'de son zamanlarda eğitimlerini arttırdı.

Umarım arkadaş sorunsuz şekilde mezun olur.
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana

keremseyhan
Acemi

Mesaj gönderen keremseyhan » 30 Eyl 2014, 21:14

epidoras yazdı:
keremseyhan yazdı:İyidi Eksik Evrak olsa adamlar kayıt yapmıyor zaten D:D::D eksik dosya ile kayıt yapmazlar 2010 tarihli olanlar dosyaları ankarada olduğu için direk mezun yazıyo bazılarınkinde bizdede mezun yazma ihtimali var
Bazı evraklar hatalı olduğu halde kayıt kabulü yapan yerler var. Kontrol etmesi gereken gerekli ilgiyi gosteremediği için böyle hatalar olabiliyor ya da kaza ile bazi dersleri fazla girip sisteme sonradan öğrenci borçlu çıkartılabiliyor.

Üni kayıt için evrak almaya gittiğimde biri aio ya kayıt oluyordu ve müdürle görevli memur kendi aralarında orta 2 den mi yoksa 3 ten mi kayıdını başlatsak diye tartıştıklarına şahit oldum ve en son ögrenci nim dediği oldu ve orta 3 ten başlattılar 40 yaşındaki kişinin kaydını fakat görevli memur şunu söyledi "bu evraklar ankara gittiğinde eksik dersiniz çıkabilir ve yeniden sınava girebilirsiniz" dedi. Adamda orta 3. Sınıftan başlamın heyecanıyla bu durumu pekte umursamayan bir tavrı vardı.
AÖL ün işini yapan halk eğitim merkezleri genellikle bu konuda uzmanlaşmamış hatta eğitimci dahi olmayan kişilerin elinde olan yerler var. Bu yüzden AÖL'de son zamanlarda eğitimlerini arttırdı.

Ben'de öyle birşey olmadı :D inşallah sorunsuz mezun oluruz ek sınav sonuçlansında mezun olalım ünv kayıt zamanı dar :D diploma notun kaç benim 10 kredimde fazla :D yani sorun yok inşallah

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 30 Eyl 2014, 23:18

keremseyhan yazdı:
epidoras yazdı:

Ben'de öyle birşey olmadı :D inşallah sorunsuz mezun oluruz ek sınav sonuçlansında mezun olalım ünv kayıt zamanı dar :D diploma notun kaç benim 10 kredimde fazla :D yani sorun yok inşallah
Son girdiğim sınavda beklediğim gibi gelirse 86,20 gibi gelecek diploma notum

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön