Çıkma belgesi ile tecil
Çıkma belgesi ile tecil
Merhaba arkadaşlar son dönem sınavında mezun oldum önceden askerliği 4 sene tecil ettirmiştim ve şimdi diploma basılana kadar çıkma belgesi ile tecil işlemini yapabilir miyim ve kaç sene tecil ediliyor bilgisi olan var mı ?
Re: Çıkma belgesi ile tecil
Çıkma belgesiyle tecilini yaptırabilirsin. Lise mezunu olarak askerliğini 3 yıl tecil ettirme hakkın var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Mezun oldu isen ve YGS LYS 'ye girip bir üniversiteye kayıt olduysan ve ya olucansan tecil işlemini üniversite yapıyor . Ama yok mezun oldum bu yıl hazırlancam diyorsan askeri şubeye gidip bunu beyan etmen gerekiyor yoksa sorun olabilir ...
Niye sorun çıksın ki? Mezun öğrenci olarak tecil hakkı var, bir üniversiteye kayıt olması gerekmiyor illa ki. Tabi bunun bir yaş sınırı vardır tahminim; 22-23 yaşından sonra lise diplomasıyla tecil etmeyebilirler. Öğrenci mezun olmadığı takdirde 29 yaşına kadar tecil hakkı var orası ayrı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk