ösys ek yerleştirme açıklandı!
ösys ek yerleştirme açıklandı!
2014-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklanmıştır: https://sonuc.osym.gov.tr
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Re: ösys ek yerleştirme açıklandı!
Ek yerleştirmeye bir ben kalmıştım diye hatırlıyorum. Neyse, sonunda bende yerleştim. 

birde muhammed vardı inş oda yerleşmiştirKGamze yazdı:Ek yerleştirmeye bir ben kalmıştım diye hatırlıyorum. Neyse, sonunda bende yerleştim.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Arkadaşlar anadolu üniversitesi aöf lojistik geldi 2.ek sınavda ingilizcelerden muaf olup mezun olcam üniye kaydolabilecekmiyim kayıt tarihi 13 15 arasımıydı neydi ama 2.ek sınavdan önce nasıl olcAk of.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Aaa evet Muhammed vardı unutmuşum. İnşallah yerleşmiştir, puanlar düşmüş biraz.Blueberry yazdı:birde muhammed vardı inş oda yerleşmiştirKGamze yazdı:Ek yerleştirmeye bir ben kalmıştım diye hatırlıyorum. Neyse, sonunda bende yerleştim.güzel oldu bu akşam herkes mutlu
Türk Dili ve Edebiyatı ilk yerleştirmede en küçük puan 245 idi şimdi 223e düşmüş en yüksekte 409 ile almış ve bölüm dolmamış düşün 1500 fazla kişi alacaktı.
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
Gamze, derslerine çok çalışman gerekiyor. Çünkü, formasyon için not ortalaması çok önemli...
Gamze, derslerine çok çalışman gerekiyor. Çünkü, formasyon için not ortalaması çok önemli...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkür ederim.emrahk yazdı:Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.