EK SINAV SONUÇLARI ACIKLANMISTIR :)
Re: EK SINAV SONUÇLARI ACIKLANMISTIR :)
Hadi hayırlı olsun mezuniyetin... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
207 kredim var ingilizcelerin birini gectim ,2 ek sınavda Allahın izniyle mezunum
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Allaha şükür 30 kredi aldim bu sinavda da.İngiluzce 5-6 Sec. İng 5-6 yi da seçtim 95-100 ile gecmisim son 4 zorunlu ders -47 kredi kaldi seneye mezunum inşallah.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
2 Kredim kaldım,2 tanede ingilizce 7-8 zorunlu derslerim kaldı 2.ek sınavda muaf olup 2 krediyi tamamlayıp mezunum. 

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Asistan
bu sınav için hiç çalışmaya vaktim olmamıştı. 8 kredi almışım maalesef geriye 27 kredi kaldı mezun olmama hadi hayırlısı.
2.ek sınav şartları açıklanmadı sonuçlar açıklandı ama
ADALET
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman

Aslında bütün sonuçlar açıklanmadı...Ebru93 yazdı:2.ek sınav şartları açıklanmadı sonuçlar açıklandı ama
Açıklanmayan bir çok insan var...
Kargo'da AÖL'e ilk ulaşan evraklar okunup sisteme girildi, daha bir çok şehirden gelen evrakların okunması ve sisteme işlenmesi gerekiyor yoksa AÖL'ün sitesinde direk yazarlardı.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Hesaplarım doğru çıktı 30 kredi aldım 131 kredim oldu . Son 61 kredi bakalım ... Bu arada Temel Dini Bilgiler zordu bende 45 ile geçmişim ...
-
- Çırak
selam millet benimde 8. dönemim ve 119 kredim var
yaklaşık altı senedir özel sektörde çalışıyorum
mng kargo da
fena halde bunalmış durumdayım
yıllardır para biriktiriyordum kendi arabamı alabilmek için( yaklaşık otuz bin tl) şimdi ise ygs ile kıbrıs veya yurt içinde özel bi üniversitede tıbbi görüntüleme teknikleri eğitimi alıp temiz bi çalışma ortamında hayatıma devam etmek istiyorum sizce bu kasa iki senelik eğitimi karşılayabilir mi yoksa öğrenim kredisi falan almakta istemiyorum
bu arada ben cengiz ankaradan 25 yaşımdayım ve bugun uye oldum sitenize
herkesin bayramını kutlar selamlarımı iletirim
yaklaşık altı senedir özel sektörde çalışıyorum
mng kargo da
fena halde bunalmış durumdayım
yıllardır para biriktiriyordum kendi arabamı alabilmek için( yaklaşık otuz bin tl) şimdi ise ygs ile kıbrıs veya yurt içinde özel bi üniversitede tıbbi görüntüleme teknikleri eğitimi alıp temiz bi çalışma ortamında hayatıma devam etmek istiyorum sizce bu kasa iki senelik eğitimi karşılayabilir mi yoksa öğrenim kredisi falan almakta istemiyorum
bu arada ben cengiz ankaradan 25 yaşımdayım ve bugun uye oldum sitenize
herkesin bayramını kutlar selamlarımı iletirim
Merhaba 19 yaşındayım bende Tayfun adım abi özel üniversitlerin fiyatları uçuk o paraya okulun yıllık ücretini karşılarsın belki ama yeme içme masrafın çok olur.Yerinde olsam devlet üniversitesinde okurum.Şimdiden bi dershane vs. kursa gidip geliştirir iyi bi puan alırım.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
-
- Çırak
maalesef Tayfun...
su sınavsız geçiş hakkı yuzunden devlet üniversiteleri imkansız gibi
yalnız ciddi anlamda yüksek bi puan alınmalı ki onunla bile güney doğu taraflarından bi yerlere yerleşmek anca mümkün olabiliyor
tek şansım VAKIF üniversiteleri
sanırım hem çalışıp hem okumam gerekecek ...
su sınavsız geçiş hakkı yuzunden devlet üniversiteleri imkansız gibi
yalnız ciddi anlamda yüksek bi puan alınmalı ki onunla bile güney doğu taraflarından bi yerlere yerleşmek anca mümkün olabiliyor
tek şansım VAKIF üniversiteleri
sanırım hem çalışıp hem okumam gerekecek ...