%99,99 Mezunum

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
epidoras
Uzman Doktor

Re: %99,99 Mezunum

Mesaj gönderen epidoras » 03 Eki 2014, 20:24

htc-directioner yazdı:seni tebrik ederim
Bende 2012/1 aolye kayıt oldum aynı anda mezun olacaz inşallah :nazarlik:
Evet inş mezun olacağız, aslında bizim işimiz çoktan biterdi fakat AÖL'ün bu takvim değişikliği bizim mezuniyetimizi böyle ileri bir tarihe bıraktı.

Ayrıca tebrik ederim seni, dönem arkadaşım :)

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Eki 2014, 21:55

epidoras yazdı:Sonunda resimdeki gözüktüğü şekildeyim;

Resim

Coğrafya 8 ve Sosyoloji 1 den nasıl 95 geldi anlamadım kitapçığa göre 100 yapmam lazım :isyan:
100 değil de 95 almak! Ne kötü bir durum.. :D :D Tebrikler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 03 Eki 2014, 22:37

emrahk yazdı:
epidoras yazdı:Sonunda resimdeki gözüktüğü şekildeyim;

Resim

Coğrafya 8 ve Sosyoloji 1 den nasıl 95 geldi anlamadım kitapçığa göre 100 yapmam lazım :isyan:
100 değil de 95 almak! Ne kötü bir durum.. :D :D Tebrikler...
hehe :) öyle deme sorularım kitaptan ve yayınlanan cevaplardan kontrol ettiğimde 100 gelmesi gerekiryordu.
Gelecek sene tekrar üniversite sınavına gireceğim 1 puan 1 puandır diye düşünüyorum :)

Benim ki biraz da buldun da bunamak ama işte 30 yaşında gelen mezuniyet insanı 3-5 puanın peşine düşecek duruma sokuyor :)
Eğer üni kazanmamış olsaydım 2. ek sınava bırakacaktım zorunlu bir dersimi bir kaç tane daha 100 almaya çalışacaktım ama Üni kaydı sıkıntı. :yemek:

Geçenlerde rüyamda "Mezuniyet incelemesindeki öğrenci" yazısı görmüştüm rüyam gerçek oldu tek bir farkla.
Rüyamdaki "Mezuniyet incelemesindeki öğrenci" yazısı kırmızıydı :)

Birde emrahk sana bir sorum olacak daha önce hiç karşılaştın mı bilemiyorum;
Ben kaydımı ve evraklarımı İstanbul > Avcılar'da konuyla ilgili Lise'ye teslim etmiştim.
Şimdi kontrol ettim kaydımı gerçekleştirdiğim Lise nin artık AÖL ile hiç bir alakası kalmamış ve Bahçelievler mi ne merkez olmuş.
Benim evraklar şimdi Bahçelievlere mi transfer oldu :ders:
AÖL den kontrol ettim merkez gözükmüyor ama ilk kaydımı yaptırdığım okulun ismi yazıyor.
Kafa karışıklığından başka bir şey değil.
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Eki 2014, 23:02

Diploma notunu daha da yükseltmek istiyorsan o başka, 100 almak gibisi yok. Seneye tekrar sınava gireceğine göre, bu sene yerleştiğin yeri okumayı düşünmüyor musun? İlla tıpı kazanacağım diyorsun galiba.

2011 ve 2012'de kayıt yaptıranların çoğu mezuniyet incelemesine düştü. MEB'in aldığı yanlış kararla, kayıtlar o dönem HEM'ler yerine irtibat bürosu haline gelen liselere alındı. Tabi liseler de işi bilmiyorlar, sorumsuz davranıyorlar derken tekrar HEM'lere dönüldü. Bu arada olan sizlerin kayıt evraklarına oldu. Çoğunuzun evrakları ya kayboldu ya da liseler tam evrakları teslim almadı kaydınız alırken.

Şuan hangi Halk Eğitim Merkezine gittiğini bilmek güç. Semtine en yakına sorarsın, olmazsa koordinatör HEM'ler olur merkezlerde ona gider sorarsın. İncelemede olan herkes gidip takibini yapsın, yoksa "mezun" aşamasına gelmek daha uzun sürebilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 04 Eki 2014, 00:46

emrahk yazdı:Diploma notunu daha da yükseltmek istiyorsan o başka, 100 almak gibisi yok. Seneye tekrar sınava gireceğine göre, bu sene yerleştiğin yeri okumayı düşünmüyor musun? İlla tıpı kazanacağım diyorsun galiba.

2011 ve 2012'de kayıt yaptıranların çoğu mezuniyet incelemesine düştü. MEB'in aldığı yanlış kararla, kayıtlar o dönem HEM'ler yerine irtibat bürosu haline gelen liselere alındı. Tabi liseler de işi bilmiyorlar, sorumsuz davranıyorlar derken tekrar HEM'lere dönüldü. Bu arada olan sizlerin kayıt evraklarına oldu. Çoğunuzun evrakları ya kayboldu ya da liseler tam evrakları teslim almadı kaydınız alırken.

Şuan hangi Halk Eğitim Merkezine gittiğini bilmek güç. Semtine en yakına sorarsın, olmazsa koordinatör HEM'ler olur merkezlerde ona gider sorarsın. İncelemede olan herkes gidip takibini yapsın, yoksa "mezun" aşamasına gelmek daha uzun sürebilir...
Gelecek sene okul puanım yarı yarıya kırılacağı için TIP işi maalesef zor gözüküyor çünkü az değil takriben 50 puandan 25 puana düşecek aobp bu yüzden gelecek sene hedefim;
Gazi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Müh. (takriben ilk 28bin)
Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Müh. (takriben ilk 21bin)
Birde belki Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği(%100 Burslu+ %100 İngilizce) (3Bin $ iş garantili öğrenci alıyorlar) Bu üniversite hem özel ve biraz askeriye gibi uzun yol kaptanı oluyorsunuz 4-5 ay denizde kalıyorsunuz. Sağladığı maddi imkanlar ile boşta geçirdiğim zamanı çok kısa sürede kapatabileceğim bir bölüm ama bakalım... Kısmet...

Her ne olursa olsun şu anda hazırlık okuyacağım, gelecek sene için bu sene yaptığım gibi dershaneye falan gitmeden kendi imkanlarımla oldu oldu, olmadı bu bölüme devam. Fakat bu sene tercih yaparken dershaneyide bıraktığım için çok acemice davrandım yoksa Deniz Ulaştırma İşletme yi tercih ederdim. O bölümü yerleştikten sonra öğrendim :03:

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön