Forumdaki herkese selam,
Arkadaşlar 2. Dönem sınavlari sonucu mezuniyet incelenmesine alındım ve mezun olamamıştır dediler ankaradan aradılar sebebiyet kimya 1 kimya 2 dersin gözükmüyor diye ve o zaman zorunlu hale getirdiler bende 3. Dönem sınavlarına ve ek sınava girdim ve verdim 2 dersi şimdi yine mezuniyet incelemesine alındım bu sefer bi sorun olur mu bilginiz varmı ? Yoksa direk mezun olurmuyum ?
Mezun ama kafada soru işaretleri var.
Re: Mezun ama kafada soru işaretleri var.
Selam, bir sorun olacağını sanmıyorum. İlk incelemede sistemde olmayan sadece iki dersin olduğu ortaya çıkmışsa daha fazlası çıkmaz. Kimya derslerinden geçmiş veya muaf olmuşsan inceleme sonucunda mezun olursun. İnceleme sebebin de, kayıt evraklarının Ankara'ya ulaşmamış olmasıdır. Bayram sonrası kayıt olduğun yere gidip sormanda fayda var, yollamışlar mı diye...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Mezun ama kafada soru işaretleri var.
İlk incelemeye alındıgım zaman hoca yolladık dedi ve gönderdigine dair belgeyi geçenlerde gösterdi şuan ankarada dosyam ama kredimi verdim dersleri verdim mezuniyet incelemesinde oldugumu yazıyor ama bakalım korkum şu yine aynı olacak mı olsa mantıksız olmaz mı 2 kere alıyorsunuz 1.cisinde kontrol edersiniz bütün eksikler kontrol edilir sonra sokulurdu sınava kredim fazla zaten bakalım bekliyorum kısacası ama korku çok yüksek