Ben de Açık Liseliyim,yeni üye oldum,herkese selamlar!...

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
__EzGi__

Ben de Açık Liseliyim,yeni üye oldum,herkese selamlar!...

Mesaj gönderen __EzGi__ » 25 Oca 2009, 16:30

Selam arkadaşlar ben de yeni üye oldum,açık lise genel kültürde okuyorum,aranızda genel kültürde okuyup da össye hazırlanan var mı beni bilgilendirir misiniz,sınavda hangi bölümdeki soruları cevaplıcam,terc,h ederken nasıl olacak,yani çok bilgisizim,cevaplarınızı bekliyorum,sevgilerimle..

Kullanıcı avatarı
pelin_sitem
Uzman Doktor
İletişim:

Re: Ben de Açık Liseliyim,yeni üye oldum,herkese selamlar!...

Mesaj gönderen pelin_sitem » 25 Oca 2009, 16:38

ezgi hoş geldin diyorum ben sosyal bilimler bölümündenim ama diğer genel kültür bölümü olan arkadaşlar var yardımcı olcaklardır sana arkadaşım az çok bilgim varda benimde sorularını sor bende yardımcı olabilirsem sevinirim aeo
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman

Mesaj gönderen laden » 25 Oca 2009, 21:17

arkadaslar ben simdi türkce-matematik alanındayım.mat.geometri derslerini pek fazla anlamadıgım icin alanımı degiştirip sosyal bilimlere gecmek istiyorum.şimdi sorum şu.......türkce-mat. alanındayken alan derslerim olan cografy.dil ve anlatım türk edebiyatı dersleerinden aldıgım krediler sosyal bilimlere gectigimde alan kredimden silinecekmi.yalnız bu dersler sosyal bilimlerinde alan dersleri.cvplarınızı bekliyorum.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
kubraDT
Çırak

Mesaj gönderen kubraDT » 25 Oca 2009, 21:34

bildiiim kadarı ile silinmiyo jnm
...HaYaT...

__EzGi__

Mesaj gönderen __EzGi__ » 27 Oca 2009, 01:43

Neden sorularıma net cevap alamıyorum adminler neden cevap yazmıyorlar,öss ile ilgili sitelere bakın yazmışlar mailime,öyleyse bu site neden var,arkadaşlar bilgisi olan yok mu genel kültür alanından össye girerken hangi bölümden soruları cevplamalıyım,açık lisede AOBP nasıl hesaplanıyo,genel kültürden nereleri tercih etcem,öss ile ilgili sitelere baktım bişey anlamıyom offff!....
:x
Bu arada cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim ilginizden dolayı,tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar :wink:

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön