Gelecek olan kredi hakkında..
Gelecek olan kredi hakkında..
Merhaba bu sene AÖL kayıt oldum tabi daha aktif olmadım ben 9.10. sınıfı ortalama ile zayıfsız sayılacak şekilde geçtim onun haricin de 1 zayıfım filan vardı. 11. sınıfta ilkinde devamsızlıktan 2. de ise derslerden kaldım tabi başarılı olduğum derslerde vardı 19 yaşındayım sanırım 3 kere sınava girmek hakkım olacak ben bir süredir ygs ve lys çalışmalarına başladım daha önce mf idim başarısız derslerimde ondan zaten şuanda çalışmalarım iyi gidiyor ve dershaneye de kayıt oldum.Peki sizce benim başlama kredim +100 civarı gelir mi? Bu sene içerisinde mezun olup 2015 eğitim öğretim yılında üniversite başlangıcı yapabilir miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Re: Gelecek olan kredi hakkında..
evet 100 civarı bir kredi gelir sana
yıl sonu yapılan ek sınavlarla mezuniyet şansın var YGS ve Lys girebilirsin...

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Blueberry yazdı:evet 100 civarı bir kredi gelir sana![]()
yorumunuz için teşekkürler 100 civarı derken direk 100 gelirse 30+30+30 dan 192 krediye yine ulaşamıyorum yalnız

Merhaba normalde 3 dönem sınav oluyor biliyorsundur bunu zaten bunlardan hariç 1. ek sınav ve 2. ek sınavları olacaktır kesin değil ama son 3 seneye bakarsak oluyor 11. sınıfa kadar derslerin eksiksiz verdiysen 100+ olur dershaneye gidiyorsun bu çok güzel dershaneye devam edersen azimle çalışırsan bu sene sonu sınavları verir ve üniversiteye kayıt olursun ama sık sıkı çalış mutlaka.
yıl sonu 2 ek sınav yapılıyor mezuniyete çok az kredisi kalanlaraSienne yazdı:Blueberry yazdı:evet 100 civarı bir kredi gelir sana![]()
yorumunuz için teşekkürler 100 civarı derken direk 100 gelirse 30+30+30 dan 192 krediye yine ulaşamıyorum yalnız100 civarından kastınız 130 filanda olabilir değil mi ?

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
yorumunuz için teşekkürler 9 ve 10. sınıfta 2 zayıftan fazla yoktu benim korkum aöl de gereken krediyi tamamlayamamak acaba 11. sınıfta başarılı olduğum derslerden kredi gelecek mi ? Günlük 7-8 saat ygs çalışması yapıyorum ve amacım bu sene girmek eğer ki bir şekilde aöl den mezun olamazsam benim için büyük bir özgüven kaybı olur ha 120 civarı kredi geleceğini bilsem yine sorun etmemcemozler yazdı:Merhaba normalde 3 dönem sınav oluyor biliyorsundur bunu zaten bunlardan hariç 1. ek sınav ve 2. ek sınavları olacaktır kesin değil ama son 3 seneye bakarsak oluyor 11. sınıfa kadar derslerin eksiksiz verdiysen 100+ olur dershaneye gidiyorsun bu çok güzel dershaneye devam edersen azimle çalışırsan bu sene sonu sınavları verir ve üniversiteye kayıt olursun ama sık sıkı çalış mutlaka.

Blueberry yazdı:yıl sonu 2 ek sınav yapılıyor mezuniyete çok az kredisi kalanlaraSienne yazdı:Blueberry yazdı:evet 100 civarı bir kredi gelir sana![]()
yorumunuz için teşekkürler 100 civarı derken direk 100 gelirse 30+30+30 dan 192 krediye yine ulaşamıyorum yalnız100 civarından kastınız 130 filanda olabilir değil mi ?
Ek sınav başına kaç kredi alma imkanımız oluyor ? ve bu sınavlar İstanbulda da yapılıyor mu ?

120 krediyi geçik olur alttan 2 ders olsa bile onların karşılığı kredi veriyorlar kısacası sen çalış 30 kredilikten 30 alırsan eke bile kalmazsınSienne yazdı:yorumunuz için teşekkürler 9 ve 10. sınıfta 2 zayıftan fazla yoktu benim korkum aöl de gereken krediyi tamamlayamamak acaba 11. sınıfta başarılı olduğum derslerden kredi gelecek mi ? Günlük 7-8 saat ygs çalışması yapıyorum ve amacım bu sene girmek eğer ki bir şekilde aöl den mezun olamazsam benim için büyük bir özgüven kaybı olur ha 120 civarı kredi geleceğini bilsem yine sorun etmemcemozler yazdı:Merhaba normalde 3 dönem sınav oluyor biliyorsundur bunu zaten bunlardan hariç 1. ek sınav ve 2. ek sınavları olacaktır kesin değil ama son 3 seneye bakarsak oluyor 11. sınıfa kadar derslerin eksiksiz verdiysen 100+ olur dershaneye gidiyorsun bu çok güzel dershaneye devam edersen azimle çalışırsan bu sene sonu sınavları verir ve üniversiteye kayıt olursun ama sık sıkı çalış mutlaka.

Gerçekten çok teşekkür ederim çünkü son zamanlarda bunu düşünmekten motivasyonumu ve özgüvenimi kaybetmeye başlamıştım malum sistem değişiyor bu sene girmem şart oldu son bir soru olarak şimdi ek sınav sorularına göz gezdirdim de ygs lys karışık sormuşlar acaba benim tam olarak nelere çalışmamı önerirsiniz örnek olarak matematik diyelim her konudan çıkabilir mi yoksa bana belirtilen yerlerden mi çıkacak yardımcı olursanız sevinirimcemozler yazdı:120 krediyi geçik olur alttan 2 ders olsa bile onların karşılığı kredi veriyorlar kısacası sen çalış 30 kredilikten 30 alırsan eke bile kalmazsınSienne yazdı:yorumunuz için teşekkürler 9 ve 10. sınıfta 2 zayıftan fazla yoktu benim korkum aöl de gereken krediyi tamamlayamamak acaba 11. sınıfta başarılı olduğum derslerden kredi gelecek mi ? Günlük 7-8 saat ygs çalışması yapıyorum ve amacım bu sene girmek eğer ki bir şekilde aöl den mezun olamazsam benim için büyük bir özgüven kaybı olur ha 120 civarı kredi geleceğini bilsem yine sorun etmemcemozler yazdı:Merhaba normalde 3 dönem sınav oluyor biliyorsundur bunu zaten bunlardan hariç 1. ek sınav ve 2. ek sınavları olacaktır kesin değil ama son 3 seneye bakarsak oluyor 11. sınıfa kadar derslerin eksiksiz verdiysen 100+ olur dershaneye gidiyorsun bu çok güzel dershaneye devam edersen azimle çalışırsan bu sene sonu sınavları verir ve üniversiteye kayıt olursun ama sık sıkı çalış mutlaka.