Merhaba arkadaşlar,
Ben bu yıl aol'den maol'ye bilişim bölümüne geçiş yaptım sık sorulan sayfasında 2 dönem eğitim görüldüğü yazıyor bana 3 yıl eğitim göreceksin 10. sınıftan başladığımı söylediler. Benim zorunlu dersim kalmadı aol'deki kredim 120 Sorum şu: Ben 1 yılda mezun olabilir miyim 3 yıl görmek zorundamıyım okula göre mi değişiyor detaylı bilgilendirirseniz sevinirim
maol'de kaç yıl öğrenim görülüyor
Re: maol'de kaç yıl öğrenim görülüyor
Doğru duymuşsun; MAÖL'e yeni başlayan bir öğrenci 10, 11 ve 12. sınıf olmak üzere 3 yıl yüz yüze eğitim görür. Daha erken mezun olmak mümkün değil...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ama 1 yıl eğitim görüp mezun olanlarda varmış tabi yanlış bilgilendirilmediysem.
Örgün bir okuldan tasdiknamesiyle 11 veya 12. sınıfta ayrılıp MAÖL'e kaydolanlar dışında o dediğin mümkün değil...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk