2. ek sınav için bilgilendirme

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mustafa616263
Çırak

2. ek sınav için bilgilendirme

Mesaj gönderen mustafa616263 » 09 Eki 2014, 15:53

iKİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.

https://www.facebook.com/mebmaol?fref=nf

KİNCİ EK SINAV: Özellikle üniversite kazanmış ancak mezun olamayan öğrencilerimiz düşünülerek 19 ekimde 2.bir ek sınav olacaktır. BU SINAVA YÜZ YÜZE EĞİTİM DERSİNDEN KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ DE BAŞVURABİLECEK. Bu sınavın başvuruları 13-14 ekimde alınacaktır. YÜZ YÜZ EĞİTİM DERSLERİNDEN BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVI 17 EKİM CUMA GÜNÜ YÜZ YÜZE EĞİTİM ALDIKLARI OKULLARDA YAPILACAKTIR. Bu sınava 24 krediye kadar eksiği olan 8. ve üzeri döneme sahip bütün öğrencilerimiz (aktif , donuk ,silik )katılabilecektir. Açıklamalar web sayfamızdan yapılacak olup şimdiden öğrencilerimize duyurulabilir . Sınav, değerlendirmelerinin hızlı yapılabilmesi ün. kazanmış öğrencilerimizin işlemlerinin 7 kasım 2014 tarihine kadar yetişmesi için sadece ANKARA da yapılacaktır.

bedia
Yardımcı Asistan

Re: 2. ek sınav için bilgilendirme

Mesaj gönderen bedia » 09 Eki 2014, 16:22

Zorun dersim yok ek sinava secmeli derslerden 4 kredilik olanlari secebilirmiyim yoksa yine 2-3 kredilik dersmi secmek zorunda kalirim arti 2.ek sinav sorulari yine 1.ek sinav gibi 1-2-3 donemin sorularindanmi cikiyor tskler simdiden

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 09 Eki 2014, 18:53

saçma? 13-14 ekimde kayıt yeniliyoruz ee 19 ekimde sınav var okula gireceğimiz yer ne zaman belli olacak saçmalık...ben yarin kayıt yapılır diyorum.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 09 Eki 2014, 21:08

muratpek yazdı:saçma? 13-14 ekimde kayıt yeniliyoruz ee 19 ekimde sınav var okula gireceğimiz yer ne zaman belli olacak saçmalık...ben yarin kayıt yapılır diyorum.
16 veya 17 ekim"de sınava girilecek okul belli olur,2.ek sınav ve 24 kredisi kalanlar gireceğinden normale göre sınava giren kişi sayısı az olcak sadece ankara"da olcak ve işlemler daha hızlı yapılacak saçma olduğu yok beyin çalıştırmanın önemi var.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

senolaf

Mesaj gönderen senolaf » 09 Eki 2014, 21:19

sorular kıyak olsa bari %100 yapsa millet :07:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Eki 2014, 21:22

Sınava girecek herkes şimdiden Ankara'ya biletini vs. alsın. Günübirlik sınava girip dönüşünüzü yapabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

yeryuzu33
Acemi

Mesaj gönderen yeryuzu33 » 09 Eki 2014, 21:24

emrahk yazdı:Sınava girecek herkes şimdiden Ankara'ya biletini vs. alsın. Günübirlik sınava girip dönüşünüzü yapabilirsiniz...
Nasıl yani sınava sadece min 168 kredi ve üstü olanlar mı girebilecek ? benim kredim 140 bu nedenle giremeyecek miyim 8 dönem üzeriyim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Eki 2014, 21:25

yeryuzu33 yazdı:
emrahk yazdı:Sınava girecek herkes şimdiden Ankara'ya biletini vs. alsın. Günübirlik sınava girip dönüşünüzü yapabilirsiniz...
Nasıl yani sınava sadece min 168 kredi ve üstü olanlar mı girebilecek ? benim kredim 140 bu nedenle giremeyecek miyim 8 dönem üzeriyim
Ben 168 kredi şart mı dedim? :) Sen de girebilirsin sınava...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

yeryuzu33
Acemi

Mesaj gönderen yeryuzu33 » 09 Eki 2014, 21:29

emrahk yazdı:
yeryuzu33 yazdı:
Ben 168 kredi şart mı dedim? :) Sen de girebilirsin sınava...
Yok yani ben siz şart dediniz demedim 24 kredi kalan 24 kredi kalan diye yorumlar dolanıyor kafam çok karıştı :11: 140 kredim var istanbuldayım eğer dediğiniz gibi bende girebiliyorsam mükemmel olacak aol'de resmi bir duyuru yayınlanıncaya kadar bekleyelim vallahi giderim ankaraya direkmen

“Sınavlar” sayfasına dön