Kitapları Almak İçin (Ders Seçme yi Bekleyenler içeri)
- lokman
- Çırak
- Konum: Mezun - Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri/Web Programcılığı
Kitapları Almak İçin (Ders Seçme yi Bekleyenler içeri)
Arkadaşlar kitapları almak için ders seçmeyi beklemeyin halk eğitim merkezine gidip biz bu dönem bu derslere çalışcaz bu dersleri seçicez o kitapları alabilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz bende birkeresinde aynısnı yaptım sınava 4 ay kala henüz kayıt yenıleme bile yokken çok güzel kredi almıştım 

Başaramayacağın Hiç Birşey Yoktur Yeterki İste
Re: Kitapları Almak İçin (Ders Seçme yi Bekleyenler içeri)
evet alabilirler fakat bazen ders listeni görmeden vermiyorlar
bizim halk eğitim iyiydi bu konuda çıkış kapısındaydı kitaplar, bazen sormadan alıp geliyordum
bir kerede okulda kayıt olduğum dönemdi müdür çıktı olmadan alamıycağımı söyleyip beni gıcık etmişti 

bizim halk eğitim iyiydi bu konuda çıkış kapısındaydı kitaplar, bazen sormadan alıp geliyordum

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- lokman
- Çırak
- Konum: Mezun - Mesleki Açık Öğretim Lisesi Bilişim Teknolojileri/Web Programcılığı
bazıları anlayışlı bazılarıda çok gıcık
lokman yazdı:bazıları anlayışlı bazılarıda çok gıcık
ben istanbul bakırköy yada bahçelievler den alıyorum 1,5 yıldır hiç kimse sormuyor kitaplar bodrum katta kim ne istese alıyor sorsan bile ilgilenmiyorlar zaten

bazı kitaplar eksikti yılbaşında bende müdüre sordum gelmez artık o kitap dedi bende bimer.gov.tr yazdım 2 gün sonra o müdür aradı beni cepten gel al kitapların hazır diye !!!!
En son ajlan45 tarafından 11 Eki 2014, 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
- yeşil gözlü
- Uzman
bizim burada kitapları alırken çıktıyla beraber kimlik kontrolu yapılarak veriyorlardı 

Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
- rüfeyde
- Doçent
aynenyeşil gözlü yazdı:bizim burada kitapları alırken çıktıyla beraber kimlik kontrolu yapılarak veriyorlardı

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- lokman
- Çırak
arkadaşlar vala gidin görevli istekli olduğunuzu gösterin bu çıktıymış neymiş palavra kitap alanlara bakın aol sayfasında kitap bölümü var hani hepsi boş iş siz gidip alın almadan çıkmayın 

Bence disiplinli olması daha iyi ..
Bende İstanbul bahçelievlerden alıyorum disiplinsiz kimin ne aldıgı ne yaptıgı belli degil ve böyle oluncada insanlar magdur oluyor
Bende İstanbul bahçelievlerden alıyorum disiplinsiz kimin ne aldıgı ne yaptıgı belli degil ve böyle oluncada insanlar magdur oluyor
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
Ben istanbulda bir kez sınava girdim kitapları gittim kaymakamlığın bodrum katından aldım orda ne işi varsa:)
ADALET
bu güzelmişEbru93 yazdı:Ben istanbulda bir kez sınava girdim kitapları gittim kaymakamlığın bodrum katından aldım orda ne işi varsa:)

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- lokman
- Çırak
ya zaten istekli olan kitaplarını alıyor yüzde 60-70 i kitap almaya gitmiyor bile
)

YELİZ yazdı:Bence disiplinli olması daha iyi ..
aynen sonra kitap kalmadı diyorlar giren çıkan belli değil
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10