SON DAKİKA !!!!!!! ZORUNLU DERSLER :) MUTLU HABER ALIN :)
-
- Asistan
- İletişim:
SON DAKİKA !!!!!!! ZORUNLU DERSLER :) MUTLU HABER ALIN :)
2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ HAKKINDA AÇIKLAMALAR.
ZORUNLU DERSLER YENİ KAYIT OLANLAR 2014-2015 YILINDA KAYIT OLANLAR VE DÖNEMİ 1 VE 2 OLANLAR İÇİN EKLENECEKTİR.
ŞUAN İTİBARİ İLE 2017-2018 E KADAR MEZUN OLAMAYACAKLAR İÇİN ZORUNLU BU DERSLER EKLENECEK
Fizik-3
Fizik-4
Kimya-3
Kimya-4
Biyoloji-3
Biyoloji-4
Matematik-3
Matematik-4
İngilizce-3
İngilizce-4
Mesleki Açık Öğretim Lisesi haftalık ders dağılım çizelgeleri örgün öğretim (Anadolu) programlarına uygun olarak yeniden hazırlanmıştır.
2014-2015 Öğretim yılında yeni kayıt olan dönemi 1 ve 2 olanlar yeni programlarda belirtilen derslerden sorumlu tutulacaklardır.
Yeni programlar kademeli olarak uygulanacaktır. Şu an itibariyle dönemi 3 ve yukarısı olanlar en geç 2017-2018 öğretim yılında mevcut programlardan mezun olabileceklerdir. Bu tarihe kadar mezun olamayan bütün öğrenciler Anadolu Meslek Liselerine göre hazırlanmış programlara tabi olacaklardır.
Bu tarihten sonra tasdikname veri girişi işlemleri; e- okuldan gelen öğrenci bilgileri sistem üzerinden, e-okulda kaydı bulunmayan öğrenci bilgileri sistem kullanıcıları tarafından gerçekleştirilecek ve öğrenciler aktif öğrenci yapılacaktır.
ZORUNLU DERSLER YENİ KAYIT OLANLAR 2014-2015 YILINDA KAYIT OLANLAR VE DÖNEMİ 1 VE 2 OLANLAR İÇİN EKLENECEKTİR.
ŞUAN İTİBARİ İLE 2017-2018 E KADAR MEZUN OLAMAYACAKLAR İÇİN ZORUNLU BU DERSLER EKLENECEK
Fizik-3
Fizik-4
Kimya-3
Kimya-4
Biyoloji-3
Biyoloji-4
Matematik-3
Matematik-4
İngilizce-3
İngilizce-4
Mesleki Açık Öğretim Lisesi haftalık ders dağılım çizelgeleri örgün öğretim (Anadolu) programlarına uygun olarak yeniden hazırlanmıştır.
2014-2015 Öğretim yılında yeni kayıt olan dönemi 1 ve 2 olanlar yeni programlarda belirtilen derslerden sorumlu tutulacaklardır.
Yeni programlar kademeli olarak uygulanacaktır. Şu an itibariyle dönemi 3 ve yukarısı olanlar en geç 2017-2018 öğretim yılında mevcut programlardan mezun olabileceklerdir. Bu tarihe kadar mezun olamayan bütün öğrenciler Anadolu Meslek Liselerine göre hazırlanmış programlara tabi olacaklardır.
Bu tarihten sonra tasdikname veri girişi işlemleri; e- okuldan gelen öğrenci bilgileri sistem üzerinden, e-okulda kaydı bulunmayan öğrenci bilgileri sistem kullanıcıları tarafından gerçekleştirilecek ve öğrenciler aktif öğrenci yapılacaktır.
En son mustafadokk tarafından 12 Eki 2014, 19:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- rüfeyde
- Doçent
Re: SON DAKİKA !!!!!!! ZORUNLU DERSLER :) MUTLU HABER ALIN :
dönem 6 dolayısıyla benım ek zorunlu dersım olmayacak yanı dımı
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Ben hiç birşey anlamadım:) özet nedir?
ADALET
-
- Asistan
- İletişim:
2017-2018 E KADAR MEZUN OLABİLECEK DURUMDASIN SEN OLAMAYACAK ONU GEÇTİ,M VE DÖNEMİN 1 VE 2 DEGİL O YÜZDEN SENİ ETKİLEMEYECEKrüfeyde yazdı:dönem 6 dolayısıyla benım ek zorunlu dersım olmayacak yanı dımı
-
- Asistan
- İletişim:
ANLAYACAN DÖNEMİN 1 VE 2 ÜZERİ İSE SENİ ETKİLEMEYECEK ZORUNLU DERSLEREbru93 yazdı:Ben hiç birşey anlamadım:) özet nedir?
Valla ben 2. Ek sınava gireceğim şartlar tutuyor bana vurmadı o zaman piyango:)
ADALET
-
- Çırak
agzına sağlık be mustafa vallahi bırakıyodum aol yi 

-
- Asistan
Bu haberi dört gözle bekliyordum teşekkürler

Bu haberleri nereden alıyorsunuz ben bir yerde göremiyorum resmi bi açıklama mı bu ?
ADALET
şu an çok sevindim anlatamam. olması gereken buydu.

Bu duyuru MAÖL için mi yoksa bütün açık liseyi mi kaplıyor MAÖL duyurularında varmış şimdi baktım
ADALET
bu bilgi aol içinde geçerlimi?
yeni kayıt olanlar için pek bir mutlu haber değil amaa
ama siz sevininn

ama siz sevininn

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
sadece MAOL için olamaz rezilliğin dibi olur bu sefer. haber almak define aramaktan beter oldu iyi mi.
Bu duyuru MAÖL sitesinde ve meslek lisesi öğrencileri için. Şuan için AÖL sitesinde herhangi bir açıklama yok. Dolayısıyla resmi bir açıklama gelmediği sürece tam olarak durumu anlamak mümkün değil..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk