arkadaşlar aranızda kayıt yenile yapmış olanlar var ise
şu yeni eklenen zorunlu derslerin kredilerini yazabilir mi
Önemli Duyuru 11.10.2014
Re: Önemli Duyuru 11.10.2014
resmi facebook sayfasında böyle bir haber yok
ama biraz şüpheli
çalışmanın olduğu söylenmişti ocak ayında sınava gircek olanlara ekleyebilirler
gençlere sıkıntı olmaz da iş hayatında olanları, ev hanımlarını ve üst seviyedeki yaş grubunu çok etkileyecek
geçme notunun 50 olması bu haber yanında ezik kaldı

ama biraz şüpheli

gençlere sıkıntı olmaz da iş hayatında olanları, ev hanımlarını ve üst seviyedeki yaş grubunu çok etkileyecek

geçme notunun 50 olması bu haber yanında ezik kaldı

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ben de sizin kadar haberdarım, AÖL bir açıklama yapmadı henüz. Ancak şunu biliyorum ki, hem AÖL hem de MAÖL müfredatlarını Anadolu lisesi kategorisine göre güncelleyecek. Bundan kaçış yok. Bu sizi muaf tutup, yeni öğrenciler için mi geçerli olur AÖL açıklama yapmadan öğrenmek mümkün değil...rüfeyde yazdı:emrahk gercekmi bu bilgi şok geçirdim resmen rezillik bu ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- rüfeyde
- Doçent
tskleremrahk yazdı:Ben de sizin kadar haberdarım, AÖL bir açıklama yapmadı henüz. Ancak şunu biliyorum ki, hem AÖL hem de MAÖL müfredatlarını Anadolu lisesi kategorisine göre güncelleyecek. Bundan kaçış yok. Bu sizi muaf tutup, yeni öğrenciler için mi geçerli olur AÖL açıklama yapmadan öğrenmek mümkün değil...rüfeyde yazdı:emrahk gercekmi bu bilgi şok geçirdim resmen rezillik bu ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!