Açık Lise Ders Seçimi Yapılmıyor
Açık Lise Ders Seçimi Yapılmıyor
Ben kaydımı normal olarak yeniledim şuanda ek sınav hakkı var onlara katılmayacağım ben ders seçemiyorum ne zaman seçeceğiz ekimin neredeyse ortasındayız ocak gelecek az bir süremiz kalacak ders seçmeden kitap vermiyorlar online olarak mı çalışayım ne yapayım bir yardımcı olabilir misiniz ? 32 zorunlu dersim kaldı inşallah 10 dersten fazla seçtirir bu sefer 20 kredinin üstünde seçebiliriz..
-
- Asistan
- İletişim:
Re: Açık Lise Ders Seçimi Yapılmıyor
bu 10 ders olayı ek sınav için geçerli sadece diger sınavlarda istedigin kadar seç kardeş
Bu ek sınav ne için yani 1 ay gibi kısa müdette nasıl çalışıp sınavına giriliyor erkenden mezun olabilmek için mi, şimdi yeni Anadolu Lisesi programları uygulanacakmış 2017-2018 döneminde kadar mezun olamayanlar yeni Mesleki Anadolu lisesi programlarına tabi olacakmış yani yeni dersler eklenecekmiş, şimdi benim 32 zorunlu dersim kaldı geçen dönemlerde yüz yüze eğitimde Ağ Sistemleri Yönlendirme - Sunucu İşletim Sistemi vb gibi dersler olduğu için toplam 20 krediden fazla seçtirmiyordu hata veriyordu seçemezsiniz diye ders seçiminde ben seçebilsem 25-30 ders seçip bu dönem ve diğer dönemde kalan zorunlu derslerimi bitirip mezun olmak istiyorum toplam 116 kredim var bu dönem işletmelerde beceri eğitiminden 24 kredi geliyor Açık kaynak İşletim Sistemleri dersinden de 2 kredi 24+24 (İki dönem olacağı için yani 1 ve 2) ve 2+2 (Açık Kaynak İşletim Sisemleri 1 ve 2) 50 kredi de alan derslerimden gelecek 50 + şuanda alan kredim 68 o da edecek 118 kredi şuanda başarılı olduğum genel kültür dersleri kredi toplamı 48, 48 ile 118 i toplarsak 166 edecek toplam kredim bir de eğer seçebilirsem bu ve obür dönem 32 zorunlu dersten kredi gelecek herhalde 230 krediyi bulurum 1-2 seçmeli ders ile de mezun olabilirim.mustafadokk yazdı:bu 10 ders olayı ek sınav için geçerli sadece diger sınavlarda istedigin kadar seç kardeş
20 ekimde ders seçilmeye başlanacak 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.