Arkadaşlar gectigim dersleri seçme hakkı vermişler seçmeli olnlarıda secebiliyorum. Onlardan birinden kalırsam zorunlu olurmu yada kredim dusermi?
3 krediye ihtiyacim var ve zorunlu dersim yok. Acil yardım çok acil
gectıgim dersleri secsem Çok acil lutfen
Re: gectıgim dersleri secsem Çok acil lutfen
Geçtiğin dersleri tekrar seçme hakkı vermezler. Mesela Coğrafya ve Seçmeli Coğrafya aynı derstir ama sen Coğrafyayı geçtiysen, sadece Seçmeli Coğrafyayı seçebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Yani istediğim dersten girebilir ve 3 kredi alirsam diğerlerinden kalsam bile mezunmuyum?
Tek dersten geçince, zorunlu dersin kalmazsa ve toplam kredin de 192 olursa tabi ki mezun olursun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk