sonunda mezunum bende
sonunda mezunum bende
şimdiye kadar sorularıma cevap veren ilgilenen herkese teşekkür ederim 60 diploma notuyla mezun olmuşum şimdi ne yapmam gerekiyor 2 ay sonra halk eğitime gidip diplomayı mı almalıyım?
Re: sonunda mezunum bende
hayırlı olsun semih
diploma için 2 ay bekliyceksin diplomalar basılınca resmi sayfasında haber olur...

diploma için 2 ay bekliyceksin diplomalar basılınca resmi sayfasında haber olur...
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Tesekkur ederim benim bi şey yapmama gerek yok demi?sadece bekliycem 2 ay sonra alcam diplomayiBlueberry yazdı:hayırlı olsun semih![]()
senin yapacak biseyin yok üniversite. Kazandıysan çıkma belgesi alıp üniversite kayıt olabilirsinsem1h2612 yazdı:Tesekkur ederim benim bi şey yapmama gerek yok demi?sadece bekliycem 2 ay sonra alcam diplomayiBlueberry yazdı:hayırlı olsun semih![]()
29.09.2014
MEZUN
MEZUN
Tebrik ederimsem1h2612 yazdı:şimdiye kadar sorularıma cevap veren ilgilenen herkese teşekkür ederim 60 diploma notuyla mezun olmuşum şimdi ne yapmam gerekiyor 2 ay sonra halk eğitime gidip diplomayı mı almalıyım?

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
tebrikler. mezuniyet incelemesinde miydin sende?sem1h2612 yazdı:şimdiye kadar sorularıma cevap veren ilgilenen herkese teşekkür ederim 60 diploma notuyla mezun olmuşum şimdi ne yapmam gerekiyor 2 ay sonra halk eğitime gidip diplomayı mı almalıyım?
Tebrik ederim Semih... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
12 gün incelemede kaldım 12 gün sonra düzeldi hocam dün akşam mezun olmuşumderun-i yazdı:tebrikler. mezuniyet incelemesinde miydin sende?sem1h2612 yazdı:şimdiye kadar sorularıma cevap veren ilgilenen herkese teşekkür ederim 60 diploma notuyla mezun olmuşum şimdi ne yapmam gerekiyor 2 ay sonra halk eğitime gidip diplomayı mı almalıyım?
çok sağolun sizin sayenizde mezun oldum
hayırlı olsun, darısı başımıza.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.