2. EK SINAVLA MEZUN OLACAKLARA ZORUNLU DERS
2. EK SINAVLA MEZUN OLACAKLARA ZORUNLU DERS
ARKADAŞLAR ACİL BEN ÜNİVERSİTEYE GİDİP VAKIF OLDUĞU ICIN 11 BİN PARA YATIRDIM 16 KREDİ EKSIGIM VAR SIMDI ZORUNLU DERS FELAN DIYORLAR BEN TAM ANLIYAMADIM 2. EK SINAV İLE MEZUN OLUCAM BANA EKLENIRMI ZORUNLU DERS
Re: 2. EK SINAVLA MEZUN OLACAKLARA ZORUNLU DERS
Sanmıyorum eklemezler,mesela benim 2 kredim var 2 tanede zorunlu dersim var bu 2.ek sınavda muaf olup mezun olacağım.Bence zorunlu dersler 170 kredi aşşağısı herkese eklenecek.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Merak etmeyin, ikinci ek sınava girecek olanlara ders eklenmeyecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
umarım eklenmez ya param yanar hayatım yanar okul hayatım biter 

-
- Asistan
27 kredim kalmış her dönem zorunlu ders ekliyorlar.sıkıldım gerçekten tek başıma elimden geldiğinde okulu bitirmeye çalışıyorum örgün eğitimdeki arkadaşlar kadar şansımızda yok. lakin devlet baba hala ders ekliyor bir tane de değil bir sürü ders eklemişler hemde sayısal dersler. açık lisenin'de artık bir esprisi kalmadı ne yapalım arkadaşlar söyleyin okumaya çalıştıkça önümüze daha yüksek duvarlar örüyorlar
en azından yeni başlayanlara yapsınlar bu uygulamayı.
hocam ben Allahın izniyle 2 ek sınavda mezun olacağım, bu bence size değil yeni kayıt olanlara ders yüklenecek. ama şu an resmi açıklama yok.kurt cobain yazdı:27 kredim kalmış her dönem zorunlu ders ekliyorlar.sıkıldım gerçekten tek başıma elimden geldiğinde okulu bitirmeye çalışıyorum örgün eğitimdeki arkadaşlar kadar şansımızda yok. lakin devlet baba hala ders ekliyor bir tane de değil bir sürü ders eklemişler hemde sayısal dersler. açık lisenin'de artık bir esprisi kalmadı ne yapalım arkadaşlar söyleyin okumaya çalıştıkça önümüze daha yüksek duvarlar örüyorlar
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
muratpek yazdı:hocam ben Allahın izniyle 2 ek sınavda mezun olacağım, bu bence size değil yeni kayıt olanlara ders yüklenecek. ama şu an resmi açıklama yok.kurt cobain yazdı:27 kredim kalmış her dönem zorunlu ders ekliyorlar.sıkıldım gerçekten tek başıma elimden geldiğinde okulu bitirmeye çalışıyorum örgün eğitimdeki arkadaşlar kadar şansımızda yok. lakin devlet baba hala ders ekliyor bir tane de değil bir sürü ders eklemişler hemde sayısal dersler. açık lisenin'de artık bir esprisi kalmadı ne yapalım arkadaşlar söyleyin okumaya çalıştıkça önümüze daha yüksek duvarlar örüyorlar
Yeni kayıt yaptıranlar ve dönemi 1-2 olan kişilere eklendi zorunlu dersler.100 kredisi olan bir öğrenciye zorunlu ders eklenmedi kimsenin kaygısı olmasın.2.ek sınava girenlerinde kendi zorunlu dersleri varsa vardır yoksa ders felan eklenmedi mezuniyetinizi düşünün.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK