Mezuniyet incelemesi
- melike zeynep
Mezuniyet incelemesi
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1.ek sınav ile mezun oluyorum ama hala mezuniyet incelemesi deyim. Üni de kazandım dosyalarım da gönderilmiş neden hala mezun değilim
lütfen bişey söyleyin ankaraya arıyorum açmıyor 147 de öle 2 hafta falan olmuştur incelemedeyim neden böle oldu?

Re: Mezuniyet incelemesi
yaklaşık 10 gün beklemiştik bizde
eğer bu süreyi geçtiyse arıyıp sor

eğer bu süreyi geçtiyse arıyıp sor

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- melike zeynep
147 yi aradım ulaştım.Dosyalar tek tek inceleniyor bekleyin dedi bende bişey diyemedim 

evet inceleniyormuş tekrar ve çok arayan olmalıki artık aramayın diyorlar
MEZUNİYET İNCELEMELERİ DEVAM EDİYOR ! Mezuniyet incelemesinde olup ta üniversite kazanmış öğrencilerimiz öncelikle dosyasının ilgili irtibat bürosundan gönderilip gönderilmediğini öğrenmelidir. Öğrendikten sonra 0 312 213 01 75 li numaraya üniversiteye yerleştiğini gösteren belge üstüne "mezuniyet incelememin hızlandırılmasını istiyorum ""notunu düşerek faks çekmeleri halinde işlemleri (dosyası gelmişse)hızlandırılacaktır.. Her gün ortalama 700 öğrencinin mez. inceleme işlemi yapılmaktadır. İncelemesi yapılacak öğrenci dosyası 2550 civarındadır.. Bu konuda ayrıca bir yeri aramanıza gerek yoktur.

MEZUNİYET İNCELEMELERİ DEVAM EDİYOR ! Mezuniyet incelemesinde olup ta üniversite kazanmış öğrencilerimiz öncelikle dosyasının ilgili irtibat bürosundan gönderilip gönderilmediğini öğrenmelidir. Öğrendikten sonra 0 312 213 01 75 li numaraya üniversiteye yerleştiğini gösteren belge üstüne "mezuniyet incelememin hızlandırılmasını istiyorum ""notunu düşerek faks çekmeleri halinde işlemleri (dosyası gelmişse)hızlandırılacaktır.. Her gün ortalama 700 öğrencinin mez. inceleme işlemi yapılmaktadır. İncelemesi yapılacak öğrenci dosyası 2550 civarındadır.. Bu konuda ayrıca bir yeri aramanıza gerek yoktur.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- melike zeynep
Bekliycez o zaman yapacak bişey yok 7 Kasım a kadar süremiz var.